Chiar înainte de marea semifinală, Cezar a fost invitat la un talk-show în EuroFan Café

- Advertisement -

Devenit unul dintre cele mai controversate personaje ale Eurovisionului din acest an, Cezar a fost, luni, invitatul criticului de teatru Rick Jacobs la un talk-show în EuroFan Café, unul dintre locurile de întâlnire preferate ale iubitorilor acestui eveniment.

Timp de o oră, Cezar a răspuns întrebărilor moderatorului, referitoare la cariera sa de contratenor, la viața lui și la modul în care decide să o trăiască, la convingerile și sentimentele sale. De asemenea, discuția a vizat piesa pe care Cezar o interpretează pentru România la Eurovision 2013, “It’s My Life”, show-ul pe care artistul îl va prezenta pe scena de la Malmö și proiectele sale de viitor.
“Show-ul meu nu este unul explicit, al cărui scenariu să poată fi povestit. El este mai degrabă unul pe care fiecare spectator îl simte în felul lui, fiecare trăiește emoția pe care i-o transmite piesa și fiecare este liber să aibă propria viziune vizavi de ceea ce îi exprimă acest show”, a mărturisit Cezar. La finalul talk-show-ului, Rick Jacobs, un mare iubitor al operei, a apreciat naturalețea artistului român, sinceritatea răspunsurilor sale și seriozitatea cu care își face meseria.

EuroFan Café a luat ființă în centrul Moriska Paviljongen din Malmö, în urma colaborării dintre Primăria orașului Malmö, organizația OGAE Internațional (cea mai mare comunitate de fani Eurovision la nivel mondial) și website-ul specializat pe Eurovision www.12points.tv. Este un spațiu destinat întâlnirilor dintre fanii acestui concurs, unde pot fi ascultate hiturile lansate la Eurovision în toate timpurile.

Seara de 14 mai aduce mari emoții participanților din prima semifinală a competiției. Dintre cele 16 țări concurente, doar 10 vor rămâne în concurs pentru finala din 18 mai. Ordinea intrării în concurs pentru Semifinala I este: Austria, Estonia, Slovenia, Croația, Danemarca, Rusia, Ucraina, Olanda, Muntenegru, Lituania, Belarus, Moldova, Irlanda, Cipru, Belgia și Serbia. Spectacolul va putea fi urmărit în direct, la TVR 1, TVR HD, TVR Internațional, precum și online, pe www.tvrplus.ro, de la ora 22.00. Show-ul este precedat de o ediție specială a emisiunii Drumul spre Malmö, moderată de Liana Stanciu și difuzată de la ora 21.40.
Cezar va concura în cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest 2013, pe 16 mai, unde piesa “It’s My Life” (muzică și versuri Cristian Faur) va intra în competiție pe poziția 17.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Clanul Cârpaci a pus mâna pe o stradă întreagă. Sunt ajutați de cineva din Primărie, susține Stoia!

Clanurile țigănești din Timișoara dovedesc încă o dată că...

Jean Paul Gaultier: “Cezar Ouatu ar fi meritat o menţiune specială”

Creatorul de modă francez Jean Paul Gaultier a declarat...

Floare la ureche. Cezar s-a calificat în finala Eurovision 2013

Reprezentantul României la concursul muzical Eurovision 2013, Cezar, s-a...

Din aceeași categorie

Categorii Populare