Cezar, asaltat de jurnaliști pe covorul roșu, la deschiderea oficială a Eurovision-ului din acest an

- Advertisement -

Duminică a fost o zi fără repetiții pentru echipa Eurovision România. Astfel, profitând de dimineața liberă, Cezar și însoțitorii săi în aventura din Suedia au făcut o excursie în Rosengård, o suburbie a orașului Malmö, unde s-a născut și a copilărit celebrul fotbalist Zlatan Ibrahimovic. Seara, toată lumea s-a îndreptat spre Opera din Malmö, pentru ceremonia oficială de deschidere a Eurovision Song Contest 2013.

În seara zilei de 12 mai 2013, Cezar și colegii săi de scenă au pășit pe covorul roșu, alături de artiștii din celelalte țări participate la Eurovision, în cadrul ceremoniei oficiale de deschidere a evenimentului. Cu toată vremea rece din orașul suedez, jurnaliștii acreditați și fanii competiției au stat mai multe ore afară, în fața Operei din Malmö, așteptând ca favoriții lor să le treacă prin față. Și, chiar dacă după reprezentanții României au mai intrat pe covorul roșu artiști din cel puțin zece alte țări, ultimul care a încheiat sesiunea de interviuri, autografe și fotografii a fost Cezar. Contratenorul a fost provocat în numeroase rânduri să interpreteze diferite arii de operă, fragmente din piesa sa de la Eurovision – It’s My Life -, ba chiar și un… “Merry Christmas!” (”Crăciun fericit!”), în variantă personală.

“M-am simțit foarte bine în mijlocul fanilor și al presei”, a declarat Cezar la încheierea ceremoniei. “Că mă plac sau că nu mă plac, cu toții au vrut să afle cât mai multe despre mine – ba mai mult, unul dintre reporterii BBC mi-a solicitat o… lecție de canto ad-hoc! Iar atunci când vezi atâția oameni pasionați de ceva, când toți respiră parcă la unison, este imposibil să nu trăiești momentul alături de ei”, a mai spus artistul roman.

După întâlnirea cu presa și fanii, Cezar și echipa sa au asistat, împreună cu membrii celorlalte delegații, la un spectacol dedicat începerii Eurovision. Iar la sfârșit, toată lumea s-a îndreptat spre Euroclub, unde petrecerea s-a încins repede. Și acolo, din nou, Cezar a fost asaltat de fani, dornici să facă fotografii și să primească autografe. Printre aceștia s-a aflat și o bătrânică de 95 de ani, condusă în scaun cu rotile, pe care momentul întâlnirii cu Cezar a emoționat-o până la lacrimi.

Zlatan Ibrahimovic este ”Cenușăreasa” Suediei. Astfel l-a prezentat ghida care a condus delegația română în “Zlatan Tour” pe unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai momentului. Provenind dintr-una dintre cele mai sărace și rău famate regiuni din împrejurimile orașului, sportivul nu a uitat de unde a plecat. Membrii delegației române au avut ocazia să vadă blocul unde a locuit fotbalistul, copil fiind, terenul de joacă, dar și să-i… calce pe urme, la propriu. De asemenea, autocarul a oprit în fața casei pe care Ibrahimovic a cumpărat-o în Malmö, pe malul Mării Baltice, și pe care a decis de curând să o vândă.

Imagini cu Cezar și echipa Eurovision România în Suedia vor putea fi văzute în următoarea ediție a emisiunii Drumul spre Malmö, de la TVR 1, astăzi, de la ora 23.00. Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR HD, TVR Internațional, precum și online, pe www.tvrplus.ro.Cezar va concura în cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest 2013, pe 16 mai, unde piesa “It’s My Life” (muzică și versuri Cristian Faur) va intra în competiție pe poziția 17.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Clanul Cârpaci a pus mâna pe o stradă întreagă. Sunt ajutați de cineva din Primărie, susține Stoia!

Clanurile țigănești din Timișoara dovedesc încă o dată că...

Jean Paul Gaultier: “Cezar Ouatu ar fi meritat o menţiune specială”

Creatorul de modă francez Jean Paul Gaultier a declarat...

Floare la ureche. Cezar s-a calificat în finala Eurovision 2013

Reprezentantul României la concursul muzical Eurovision 2013, Cezar, s-a...

Chiar înainte de marea semifinală, Cezar a fost invitat la un talk-show în EuroFan Café

Devenit unul dintre cele mai controversate personaje ale Eurovisionului...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img