Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Comisia Europeană vrea eficientizarea consumului de apă la toalete, şi eficientizarea consumului de energie la aspiratoare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Până în 2017, Comisia Europeană va transmite reguli privind vânzarea aspiratoarelor puternice, dar şi a volumului permis de tras al apei.

În cazul aspiratoarelor, comisia doreşte limitarea consumului de energie a motoarelor de la aspiratoare la 900 wati. Aspiratoarele care depăşesc 1600 de wati for fi interzise pe piaţă. Producătorii nu sunt mulţumiti de aceste reglementări, şi mai ales de interzicerea anumitor modele de aspiratoare pe piaţă.

Noile norme vor economisi energia echivalentă cu cea produsă de patru centrale nucleare” a declarat José Manuel Barroso, preşedintele Comsiei Europene.

În cazul toaletelor se vrea economisirea volumului de apă tras prin stabilirea unor noi criterii ecologice pentru a creşte eficientizarea utilizării apei. Astfel, volumul consumat de o tragere de apă la toaletă va fi limitat la cinci litri, şi respectiv un litru la pisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare