AcasăStiriPoliticaCorneliu Vadim Tudor a decedat. Ce a spus unul dintre ultimii oameni...

Corneliu Vadim Tudor a decedat. Ce a spus unul dintre ultimii oameni care a vorbit cu el

Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului România Mare, s-a stins din viață astăzi, la vârsta de 65 de ani, în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost transportat după ce i s-a făcut rău. După ce s-a internat în dimineața zilei de astăzi, a suferit un infarct și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Conform mediafax.ro, la câteva ore după intervenția chirurgicală, Corneliu Vadim Tudor a decedat. „Sâmbătă era într-o formă extraordinară. Am rămas uimit că doctorii nu au putut să facă nimic ținând cont de toate cele întâmplate. Era într-o formă debordantă, pus pe șotii și glumeț. Era foarte bine, nimic nu mi-ar fi dat de înțeles, ținând cont că lucrez cu omul. Era într-o plenitudine totală a personalității sale, un om care deborda viață în jurul dânsului. Trebuie să-i păstrăm memoria cum se cuvine. Consider că efortul susținut și stresul la care a fost supus a condus la agravarea stării sale”, a declarat pentru B1 TV Ilie Marinescu, psiholog și apropiat al decedatului.

L-am, contactat telefonic pe Ionuţ Nasleu, fost mebru PRM, actual membru PNL, şi ne-a declarat că: “Am rămas profund surprins că astăzi a încetat din viaţă, unul dintre cei mai importanţi politicieni din România, o personalitate marcantă care a creat PRM-ul, partid care a avut un rol important în ceea ce priveşte naţionalismul românesc după revoluţie. Dumnezeu să-l ierte !!!”

Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 28 noiembrie 1949, în Bucureşti. Era scriitor, politician şi jurnalist. Este fondatorul Partidului România Mare, fost membru al Parlamentului European şi fost senator.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente