Vadim-Tudor

Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului România Mare, s-a stins din viață astăzi, la vârsta de 65 de ani, în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost transportat după ce i s-a făcut rău. După ce s-a internat în dimineața zilei de astăzi, a suferit un infarct și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Conform mediafax.ro, la câteva ore după intervenția chirurgicală, Corneliu Vadim Tudor a decedat. „Sâmbătă era într-o formă extraordinară. Am rămas uimit că doctorii nu au putut să facă nimic ținând cont de toate cele întâmplate. Era într-o formă debordantă, pus pe șotii și glumeț. Era foarte bine, nimic nu mi-ar fi dat de înțeles, ținând cont că lucrez cu omul. Era într-o plenitudine totală a personalității sale, un om care deborda viață în jurul dânsului. Trebuie să-i păstrăm memoria cum se cuvine. Consider că efortul susținut și stresul la care a fost supus a condus la agravarea stării sale”, a declarat pentru B1 TV Ilie Marinescu, psiholog și apropiat al decedatului.

L-am, contactat telefonic pe Ionuţ Nasleu, fost mebru PRM, actual membru PNL, şi ne-a declarat că: “Am rămas profund surprins că astăzi a încetat din viaţă, unul dintre cei mai importanţi politicieni din România, o personalitate marcantă care a creat PRM-ul, partid care a avut un rol important în ceea ce priveşte naţionalismul românesc după revoluţie. Dumnezeu să-l ierte !!!”

Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 28 noiembrie 1949, în Bucureşti. Era scriitor, politician şi jurnalist. Este fondatorul Partidului România Mare, fost membru al Parlamentului European şi fost senator.