CRBL-fotogsp.ro_

Artistul a decis să îşi scoată la vânzare colecţia impresionantă de şepci. Are peste 70 de exemplare, fiecare cu povestea ei, la care ţine enorm, însă, în numele dansului, a hotărât să renunţe la ele.

Motivul este unul extrem de bine întemeiat. „Vreau să îmi vând toate şepcile pentru a strânge bani să sponsorizez o trupă de break dance care să reprezinte România la BOTI – Campionatul Mondial de Break Dance. Am de gând să organizez un casting în ţară, în urma căruia să-i adun pe cei mai buni, care să ne reprezinte. Au nevoie de bani pentru costumaţii, repetiţii, drum, o mulţime de lucruri mărunte, dar care se adună” a povestit CRBL.

Deschizător de drumuri în lumea break dance-ului, juratul România Dansează a declarat că se simte oarecum dator să facă acest pas, mai ales că şi el a ajuns până în finala europeană a concursului, alături de trupa Freakquency, câştigătorii primului sezon România Dansează. Artistul va oferi mai multe detalii despre modalitatea de achiziţionare a şepcilor în finala România Dansează de duminică, de la 20:30, la Antena 1.

foto:gsp.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.