Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

UPDATE 4: Exclusiv! Scandal de proporţii: 12 ţigani au ,,linșat” 2 români într-un club de manele din Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Joi spre vineri dimineața, în data de 08-09 septembrie, în jurul orei 1:51, fosta pizzerie Tom & Jerry de pe strada Simion Bărnuţiu Timișoara, locație în care la ora actuală funcționează un club de manele, a fost scena unui scandal monstruos.

Martorii care au participat la eveniment susțin că totul a plecat de la un grup de ţigani, format din 12 persoane, puternic alcoolizat şi înfierbântat de ritmurile orientale. „La un moment dat, unul dintre țigani, Ghipteru Mondialu, că aşa îl ştie lumea pe Facebook, a început să urle în gura mare: ,,moarte românilor, a început să jignească lumea, să îi facă pe români fraieri, săraci şi pârliți, până ce unul dintre băieți s-a săturat şi l-a rugat să înceteze cu scandalul şi cu jignirile la adresa românilor. În momentul ăla a început haosul”, spune unul dintre martori.

Imediat după acest ,,avertisment”, susțin participanții la eveniment, Ghipteru Mondialu s-a enervat şi a sărit la bătaie. Alături de el, ceilalți 11 ţigani au declanșat un adevărat război, în interiorul fostei pizzerii Tom & Jerry. „Doi români au fost bătuți rău de tot: cel care a intervenit şi l-a rugat pe ţigan să înceteze cu injuriile, acesta fiind şi omul de ordine din clubul Ankara şi un alt însoțitor al acestuia. I-au bătut cu scaunele, le-au dat cu sticlele în cap, i-au călcat în picioare la propriu. A fost ca în filme. Peste tot era numai sânge…”, povestește un alt martor ocular. Cert e că, în urma evenimentului, clubul de manele a fost devastat la propriu, acesta suferind pagube majore de mii de euro.

Chiar dacă la faţa locului a venit şi un echipaj de poliţie, chemat de vecinii, care locuiesc în apropiere, între timp, ţiganii s-au făcut nevăzuţi. Patroana localului nu făcut niciun fel de declarații pe marginea subiectului, de teama scandalagiilor. Ospătara localului, s-a ales şi ea cu un pumn în faţă de la ţiganii porniţi pe ,,război”. Cele două victime ale grupului de ţigani au ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara, pentru îngrijiri medicale, unul dintre tineri urmând a fi operat, în cursul zilei de luni. Deja cele două victime şi-au scos certificate medico legale, unul având 15 zile iar tânărul de 25 de ani care trebuie operat luni şi se va alege cu o placă de titan în cap, a primit deocamdată 18 zile de îngrijiri.

La sesizarea noastră, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara, au demarat o anchetă şi caută la acesta oră ţiganii bătăuşi, care între timp au dispărut.

Pe filmările obţinute exclusiv de voceatimisului.ro, se vede cum unul dintre ţigani îi dă cu o sticlă de Jack Daniels în cap tânărului căzut la pământ. Vizionaţi filmarea de mai jos şi minunaţi-vă ce-a ajuns Timişoara, un oraş de ,,cinci stele”…….

Vom reveni cu amănunte!

UPDATE 1: Alexandru Ştefan alias ,,Ghipterul Mondialul”, a fost prins azi noapte de poliţişti în jurul orei 24:00, în Drobeta Turnu Severin. Acesta a fost adus sub escortă la Timișoara, şi dus la audieri. Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara l-au audiat mai bine de 6 ore pe acesta, iar faptele de care se face vinovat sunt: încăierare, lovire şi alte violenţe, şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. La ieşirea din secţia de poliţie, Ghipterul a refuzat să facă declaraţii, spunând doar atât: ,,sper că justiţia va face dreptate şi cine se scuză, se acuză”. Acesta a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, ulterior fiind dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, pentru a fi audiat de un procuror.

Vom reveni cu informații.

UPDATE 2: ,,Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 34 de ani, implicaţi în altercaţia din 8/9 septembrie a.c., au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş”, au transmis reprezentanţii poliţiei.

UPDATE 3: În doar trei zile de la apariţia articolului, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara s-au mişcat exemplar şi astăzi au reuşit să prindă ulitimele persoane implicate în bătaia din data de 8/9 septembrie în clubul de manele. Şeful clanului Stancu, cel care loveşte cu sticla în cap tânărul de 25 de ani, împreună cu alţi patru membri din clan, au fost prinşi şi reţinuţi în urmă cu aproximativ două ore în localitatea Sandra, în urma unei descinderi a poliţiştilor în zonă. Aceştia se află deja la Secţia 1 Poliţie Timişoara, unde sunt audiaţi şi cel mai probabil vor fi, ,,cazaţi” la ,,subsolul pensiunii” IPJ Timiş.

Vom reveni cu imagini.

UPDATE 4: Gata s-a făcut DREPTATE!!! Control judiciar 60 de zile pentru șeful clanului Stancu, cel care îl lovește cu sticla în cap pe tânărului de 25 de ani, în ,,legitimă apărare” şi pentru ceilalți membrii ai clanului. Țiganii bătăuși nu prezintă pericol social, iar magistrații au hotărât că pot merge liniștiți acasă.

În schimb, patroana barului Ankara s-a ales cu o amendă de 5000 de ron, bodyguardul cu amendă de 300 ron, pentru că nu purta pantaloni negri de stofă la lucru şi cu atestatul suspendat, adică fără loc de muncă. Iar cei doi români călcaţi în picioare de ţigani cu control judiciar pentru 60 de zile. Asta se cheamă JUSTIŢIE!!!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

9 COMENTARII

  1. Ceeace se întâmpla in Timisoara,ma sperie si ma fericesc ca am avut tăria sa renunț la o stabilire acolo,unde numai exista buna-creștere ,cinste si corectitudine.Ceeace am pățit ,este dupa părerea mea subiect de roman sau film.Raman stupefiat la circa 8 ani de la aventura vieții mele,deoarece constat ca degradarea constatata in anii 2000 ,a luat-o total la vale.Doriti noi subiecte ?Puteti sa ma contactați.

  2. Vino tu TIGANE in TEXAS intr-un club oarecare si da cu scaune’n cap clientzilor. Am uitat: in TEXAS fiecare cetatean alb ori de culoare, poarta pistolul la vedere legat de cureua pantalonilor. ACUM REZULTATUL DATULUI IN CAP CU STICLA ori cu SCAUNUL. Piranda-ti vine cu flori a doua zi la cimitir. Cred ca ai intzeles de ce USA face selectzie riguroasa intrarii pe solul ei, chiar daca esti milionar si masina Mertzan la poarta, capisi.

  3. Ăștia care au pus sa publice articolul în poza au vrut publicitate gratuita. Și în al doilea rand nu au vrut sa se facă de rușine. Sper ca sa înțeles ce am vrut sa scriu.

  4. Toți sunteți smecheri boxeri batausi cu sala inn complex unde treisfert de complex e de la cuca macai . Dar de ce nu sunteți smecheri smardoi cu praliile astea? Ptr ca stați capra in fata lor si va e frica sa le infruntati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore