Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

În lipsa maşinilor de deszăpezire, Robu cere timişorenilor să cureţe trotuarele

- Advertisement -

Datorită condiţiilor meteo şi a faptului că Timişoara se află sub zăpadă, primarul Nicolae Robu face apel către  cetăţeni să cureţe trotuarele, uitând probabil de lipsa pe teren a maşinilor de deszăpezire.

Astăzi, 8 decembrie, sute de şoferi timişoreni  au fost revoltaţi pe autorităţile locale că nu au luat nici o măsură pentru a asigura o bună circulaţie pe vreme de ninsoare.

Deşi străzile Timişoarei nu sunt deszăpezite şi au fost produse mai multe accidente din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, primarul Nicolae Robu face apel la cetăţeni să cureţe trotuarele de zăpadă, în timp ce dânsul, probabil se bucură de căldură sau se preocupă de alegerile parlamentare.

Înainte ca Robu să ceară cetăţenilor curăţarea trotuarelor, ar trebui să ceară firmelor cu care a semnat contractul să-şi facă treaba şi să cureţe carosabilul.

Într-un mesaj trimis cetăţenilor, acesta susţine că astăzi au acţionat pe teren toate utilajele firmelor de deszăpezire, dar avand în vedere că nu au fost zărite aceste utilaje şi nici rezultatul prezenţei lor nu s-a văzut, ne întrebăm dacă nu cumva primarul Nicolae Robu s-a mutat din Municipiul Timişoara.

Tot în acest mesaj, primarul ne asigură că cei doi viceprimari vor acţiona şi pe teren daca va fi nevoie. Timişorenii chiar îi invită pe aceştia să puna mâna pe lopată şi să cureţe  carosabilul, avand şanse mari să realizeze deszăpezirea  străzilor înaintea firmelor angajate.

Amintim primarului că mâine sunt alegerile parlamentare, iar cetăţenii se pot accidenta pe drumul către secţiile de votare, având în vedere situaţia carosabilului.

Mai jos, prezentăm mesajul primarului Nicolae Robu, adresat cetăţenilor. Primarul are un singur mesaj transmis cetăţenilor, dar oare cetăţenii, câte mesaje i-ar transmite  edilului în legătură cu acest subiect?

„Stimaţi timişoreni,

Astăzi şi mâine, în oraşul nostru va ninge abundent şi, în anumite momente, va viscoli. La ora actuală, toate utilajele firmelor ce au contract de deszăpezire cu Primăria sunt pe teren. Se deszăpezesc, cu prioritate, intrările/ieşirile în/din oraş şi străzile principale, atât centrale, cât şi periferice. În limita capacităţii, se va intra, desigur, şi pe străzile mai puţin importante.

 Vă rog şi pe dumneavoastră să deszăpeziţi trotuarele din faţa caselor/blocurilor dvs. Vă asigur că eu şi cei doi viceprimari vom fi foc continuu în comandament, inclusiv pe teren, atâta cât va fi nevoie.

Cu stimă,

Nicolae Robu,

Primarul Timişoarei.”

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore