După o primă zi de ninsoare , în care nervii şoferilor timişoreni au fost întinşi la maxim, primarul Nicolae Robu ne comunică vinovatul pentru situaţia dezastruoasă a stării drumurilor : Liviu Barbu, seful ADP.

Robu a găsit un vinovat pentru situaţa de ieri,  dar primarul nostru are impresia că în Timişoara s-a circulat fără probleme, neştiind că în decursul acestei zile au fost  mai multe maşini răsturnate în şanţuri din cauza derapajelor.

Dacă primarul este mulţumit de cum s-a circulat sâmbătă  în oraş, propunem să iasă pe străzile oraşului nu doar pentru a vedea realitatea, ci şi pentru a vorbi cu şoferii aflaţi în trafic.

Gestul  lui Nicolae Robu de a găsi  în sfârşit un vinovat pentru lipsa deszăpezirii   şi de a cere demisia  acestuia poate fi lăudabil, însă noi sperăm ca acesta să nu uite că o mare parte din vină pentru această situaţie, îi aparţine.

În cele ce urmează vă prezentăm mesajul primarului Nicolae Robu, referitor la starea drumurilor din data de 8 decembrie:

„Acţiunea de deszăpezire va continua toată noaptea, şi mai apoi cât va fi nevoie, în trei schimburi, cu toate forţele de care dispunem. Voi fi, şi pe mai departe, prezent nemijlocit în proces, mai ales pe teren. Astăzi, în pofida ninsorii abundente, în Timişoara s-a circulat fără blocaje semnificative şi vom face tot posibilul, ca pe tot parcursul iernii, să nu avem probleme. Duminică, 9 decembrie 2012, transportul în comun va fi gratuit, pentru a-i încuraja utilizarea, astfel încât să minimizăm numărul maşinilor personale aflate în trafic.

Având în vedere că, şi cu ocazia deszăpezirii, ADP s-a dovedit incapabilă să-şi onoreze misiunea, slaba sa prestaţie culminând cu a nu-şi face deszăpezirea nici măcar pe trotuarul din faţa propriului sediu, cer public demisia directorului Liviu Barbu.”

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.