AcasăStiriEvenimentLocalurile din Calea Şagului luate la purificat de poliţiştii Secţiei 3 împreună...

Localurile din Calea Şagului luate la purificat de poliţiştii Secţiei 3 împreună cu lucrătorii de la Garda Financiară şi I.T.M

 

În data de 30 martie a.c., începând cu ora 23.00, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara împreună cu cei de investigaţii criminale, investigare a fraudelor, lucrători din cadrul Gărzii Financiare şi I.T.M., au efectuat o razie cu caracter preventiv pe raza de competenţă a secţiei 3, în scopul stabilirii condiţiilor legale de funcţionare a unor localuri şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă pe fondul consumului de băuturi alcoolice.
Cu această ocazie au fost controlate 8 unităţi comerciale şi au fost întocmit 2 dosare penale şi au aplicat 23 sancţiuni în contravenţionale în valoare de 11825de lei.
Totodată, comisarii Gărzii Financiare au suspendat activitatea, pe o perioadă de trei luni, a uneia dintre societăţile verificate, pentru neîndeplinirea prevederilor legale privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.
Mai mulţi angajaţi au fost invitaţi la sediul I.T.M. pentru stabilirea situaţiei contractuale a acestora, urmând a fi luate măsurile legale în cazul constatării unor nereguli.

Deplasându-se într-un local situat pe Bulevardul 16 Decembrie 1989, poliţiştii l-au identificat pe H. GABRIEL, de 26 de ani, din Timişoara, care avea asupra sa un pacheţel din folie de aluminiu în interiorul căruia se găseau fragmente vegetale susceptibile a fi cannabis. Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliţiei unde i-a fost întocmit dosar penal pentru deţinere, fără drept, de droguri pentru consum propriu, în care cercetările vor continua cu suspectul în stare de libertate.


VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente