„Mogulul” Ovidiu Ţarcă loveşte din nou. După Timişoara acesta a mai dat un „tun” la Sibiu

Date:

Ovidiu Gabriel Ţarcă, cel ce se „dădea” drept patron al portalului www.voceatimisului.ro a comis-o din nou. Acesta s-a angajat zilier la o florărie din municipiul Sibiu, de unde, după câteva zile în care a vândut flori şi ornamente destinate Sărbătorilor de Iarnă, a fugit cu încasările din data de 7 decembrie 2012, producând o „gaură” de circa 500-600 de lei.

Fostul redactor al portalului nostru, şi fost angajat al TVT 89, „ţeparul” Ovidiu Gabriel Ţarcă a lovit din nou! După înşelătoria prin care a reuşit să fugă cu cea mai mare parte din logistica de la www.voceatimisului.ro (vezi povestea AICI), Ovidiu Ţarcă a reuşit să mai înşele pe cineva, de data aceasta la Sibiu!!!

Intreprinderea Individuală Şerbănuţ Mihaela FLORA din Sibiu, cu activitate în domeniul comerţului stradal în materie de flori şi ornamente de acest gen a dat un anunţ în mica publicitate în vederea angajării unei persoane pentru a-şi vinde produsele, alături de flori, ornamente pentru Sărbătorile de Iarnă. La „interviu” s-a prezentat Ovidiu Gabriel Ţarcă, un tânăr care s-a prezentat drept „angajat al Antena 1 Sibiu, care încearcă şă-şi suplimenteze veniturile în vederea petrecerii unui concediu alături de soţia sa” ne-a declarat ginerele deţinătoarei societăţii respective, Laurenţiu Rebegel. „Mogulul” Ţarcă, născut la Roman, a mai spus la angajare că „după sărbători urmează ca cei de la Antena 1 Sibiu, datorită faptului că e un angajat foarte bun, urmează să fie transferat la Timişoara„, asta în condiţiile în care postul naţional de televiziune nu are staţie locală în municipiul de pe Bega.

„A venit la noi la firmă cu un CV interesant şi o copie după Cartea de Identitate şi l-am angajat. A început lucrul a doua zi, mai exact pe 30 noiembrie şi totul a părut perfect până pe  7 decembrie, când, în jurul orei 16:00, şoţia mea a ieşit pe balcon pentru a fuma o ţigară, chiar vis-a-vis de locaţia în care Ţarcă avea amplasat chioşcul la care vindea. Ea a văzut că la chioşc nu mai e nimeni, mai era ceva marfă pe masă, însă pe lângă nu mai era nimeni. A coborât jos, a întrebat la ceilalţi vânzători dacă l-au văzut, la care răspunsul a venit promt – a plecat în urmă cu un sfert de oră şi nu a spus nimic a spus una dintre vânzătoarele de la chioşcurile alăturate. Unde să fi mers după el? Încotro să fi plecat. A şters-o cu cinci-şase sute de lei, încasările din ziua respectivă şi poate chiar şi cu ceva marfă” a declarat pentru www.voceatimisului.ro „victima” de la Sibiu.

Familia înşelată a depus plângere penală la secţia judiciar a Poliţiei Sibiu, urmând ca organele competente să-şi facă datoria mai departe.

În cazul în care cineva îl recunoaşte pe acest Ovidiu Gabriel Ţarcă, este rugat să sune de urgenţă la 112, sau la numărul de telefon 0733.515.777 – Radu Constantin, sau să ne trimită un e-mail la office@voceatimisului.ro sau redactie@voceatimisului.ro.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare