Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalNumărul persoanelor decedate în urma incendiului din Colectiv a crescut la 38

Numărul persoanelor decedate în urma incendiului din Colectiv a crescut la 38

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Bilanțul dezastrului din clubul Colectiv se ridică la 38 de morți, după ce astăzi alte șase persoane au cedat în lupta dintre viață și moarte. În noaptea de vineri spre sâmbătă seară au murit doi bărbați internați la Spitalul de Arși care se aflau în stare foarte gravă și, până acum, pe parcursul zilei, încă alte 4 persoane au trecut în neființă.

Una dintre persoanele decedate în noaptea trecută este Ionuț Popescu, care și-a pierdut iubita în incendiul de la Colectiv. Acesta avea arsuri pe 70% din suprafața corpului și a murit pe masa de operații. Cealaltă victimă este Daniel Cioban, de 40 de ani, care avea arsuri pe 50% din suprafața corpului. Conform b1.ro, ei ar fi trebuit să fie transportați la o clinică din Tel Aviv, însă acest lucru nu a fost posibil din pricina stării grave în care se aflau.

Cel de-al 35-lea deces s-a înregistrat la Spitalul Universitar, un bărbat care în momentul producerii incidentului s-a aruncat peste soția sa pentru a o proteja de flăcări, care la rându-i este internată la Spitalul Universitar, ca mai apoi, din nefericire, o altă persoană de la Spitalul Floreasca să își piardă viața.

Ultimele două persoane care au decedat au fost din rândul celor transportate în Olanda cu două aeronave Spartan, către Rotterdam și Bruxelles, un român și un italian. După spusele secretarului de stat Raed Arafat, unul dintre bărbați a murit în ambulanță spre spital, iar altul câteva clipe mai târziu, la spitalul din Rotterdam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare