Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Până unde merge corupţia? Mafia italiană îl vrea mort pe Papa Francisc! «Ar putea fi ucis de un cardinal»

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După ce a dovedit că este pus pe fapte mari, Papa Francisc (77 de ani) nu pare să ţină cont de consecinţele pe care le are decizia sa de a mai spăla din păcatele angajaţilor de la Vatican.

Acesta şi-a început Pontificatul prin a se apropia de oamenii sărmani, prin a recunoaşte actele de pedofilie comise de-a lungul anilor de mulţi prelaţi catolici şi, mai ales, a “curăţat” Banca Vaticanului de cardinalii corupţi care o conduceau şi care spălau prin această instituţie sute de miliarde de euro ai Mafiei italiene.

Îndepărtarea de la Vatican a unora dintre cei mai cunoscuţi şi influenţi cardinali l-a transformat pe Papa Francisc într-o ţintă a Camorrei (mafia din Peninsulă). Sub protecţia anonimatului, câţiva apropiaţi ai Suveranului Pontif au mărturisit că paza acestuia a fost triplată. Lui nu-i convine deloc, deşi este conştient că viaţa sa este în pericol. “Mafia continuă să-şi facă acoliţi printre cardinalii de la Vatican, plătindu-i cu bani grei. Sunt convins că, la nevoie, Papa Francisc ar putea fi ucis chiar de unul dintre ei”, a declarat un responsabil cu securitatea Sfântului Părinte.

Mai mult decât atât, Papa, care adoră să meargă printre oamenii simpli, să se plimbe fără gărzi de corp sau agenţi secreţi, suferă că nu poate să participe la băi de mulţime şi să-i întâlnească pe toţi cei care visează să-l salute sau să-l atingă.

Potrivit aceloraşi surse de la Vatican, Papa Francisc repetă întruna crezul său: acela de a-i vedea morţi pe cei corupţi, de a pune stavilă războaielor, foametei şi bolilor şi de a-i proteja pe sărmani şi pe copii de orice fel de rău, scrie libertatea.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Româncă traficanta de droguri, urmarita international, prinsa de politisti la Gataia

O femeie urmărită de politiştii din Italia pentru trafic de droguri a crezut că...

Luptătorul timișorean Daniel Corbeanu SE BATE, mâine, în Italia. Unde poți urmări meciul LIVE

Daniel Corbeanu, cel mai bun luptător K1 al momentului, din categoria sa, în Banat,...

Copil de 6 ani, ASCUNS într-o maşină pentru a fi scos ilegal din ţară. Cum a fost descoperit, la Cenad! FOTO

În cursul nopții trecute, în jurul orei 1:00, la Punctul de Trecere a Frontierei...