Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Parcul Pădurice, controlat de polițiștii locali timișoreni. Locuitorii se plâng de câinii plimbați fără lesă și de NESIMȚIREA stăpânilor!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sesizările venite de la timișorenii care locuiesc în zona Parcului Pădurice i-a făcut pe polițiștii locali să acționeze tocmai în această arie, una în care s-au înregistrat numeroase sesizări. Cei care dețin câini îi plimbă fără lesă sau botniță și nu strâng după aceștia resturile fiziologice, spun majoritatea plângerilor făcute de timișorenii care locuiesc în apropiere.

Situații de acest gen sunt întâlnite în special pe timp de vară, când persoanele care ies cu copii în parc sunt deranjate de faptul că animalele de companie sunt lăsate libere printre copii, iar micuții pot pune mâna pe resturile de la câini.

Numai în cadrul acțiunii de ieri de la Parcul Pădurice au fost aplicate în decurs de două ore un număr de opt sancțiuni pe aceasta linie. Potrivit HCL 371/2007 modificată, plimbarea câinilor de companie pe domeniul public fără lesă, iar a celor din categoria celor periculoși fără botniță și necurățarea dejecțiilor fiziologice de pe domeniul public provenite de la animale se sancționează cu amenzi de la 800 la 1.000 lei. Astfel de acțiuni vor avea loc și în alte zone în care există sesizări.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore