Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPilotul Robert Mureşan, pe locul 10 după antrenamentele de ieri din Olanda....

Pilotul Robert Mureşan, pe locul 10 după antrenamentele de ieri din Olanda. Motociclistul vrea mai sus în etapa de „Mondial”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Etapa cu numărul 3 a SuperStock Word Championship, are loc în Olanda, la Assen. Având parte de un cer noros şi numai 11°C, Robert Mureşan a intrat încrezător pe circuitul TT Assen Olanda, circuit pe care îl cunoaşte de când concura la clasele inferioare.

Constant a îmbunătăţit timpii reuşind în turul 13 un timp de 1’42:348 cu un tur ideal de 1’41.908. Trasele diferite pe motorul de 1.000 de cmc le-a învăţat rapid şi rezultatele încep deja să apară.

Până la Free Practice 2, Mureşan a lucrat cu mecanicii şi a îmbunătăţit setările având înca probleme la suspensia spate, ediţie 2013. Cu noile setări s-a atacat şi obţinut locul 10 în urma a câtorva ture în forţă, pe pneuri noi. Timp 1’41.060 cu un timp ideal 1:40.875.

Robert spune că încă se poate mai bine şi speră ca „în antrenamentele libere de astăzi, dacă vremea nu ne face feste, sper să scot cu cel puţin 0.5 secunde mai puţin. Să îmbunătăţeasc timpul. Suntem pregătiţi pentru o cursă deosebită, aşa cum a fost de fiecare dată în Catedrala Motociclismului” ne-a confirmat Robert.

Cursa efectivă este programată duminică, 27 aprilie 2014, şi va fi transmisă în direct de Eurosport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare