Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPolițiștii locali au depistat problemele timișorenilor din cartierele Soarelui, Girocului și Buziașului....

Polițiștii locali au depistat problemele timișorenilor din cartierele Soarelui, Girocului și Buziașului. Vezi care sunt!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii locali au demarat în această perioadă o serie de acțiuni în cartierele orașului, pentru a lua legătura direct cu cetățenii, dar și pentru a lua pulsul problemelor la fața locului, scopul acțiunilor organizate periodic în toate zonele Municipiului fiind acela de a a relaționa cu cât mai mulți cetățeni, de a identifica adăposturi improvizate ale oamenilor străzii ce devin pe timpul verii focare de infecție, de a identifica terenuri virane neîmprejmuite sau neigienizate, rampe clandestine de deșeuri, de a lua măsuri imediate în cazurile în care situația o impune și de a prelua și transmite spre soluționare serviciilor specializate sau direcțiilor din Primărie problemele care exced competențelor Poliției Locale.

În cursul zilei de ieri verificările au fost efectuate în cartierele Soarelui, Girocului și Buziaşului, ocazie cu care au fost depistate un număr de 12 locații cu autoturisme ce par a fi abandonate, au fost identificate cinci rampe clandestine de deșeuri, precum și gropi în carosabil, indicatoare rutiere căzute la pământ sau mobilier deteriorat în parcuri.

Cetățenii au semnalat prezența tinerilor care se adună seara pe Intrarea Lupului și consumă alcool, mănâncă seminţe, tulbură liniştea publică, existența unor locatari de pe str. Aștrilor care hrănesc pisici la parterul şi subsolul imobilului, producând astfel disconfort celorlalți locatari, autoturisme parcate pe spațiul verde pe Aleea Sănătăţii și prezența câinilor fără stăpân pe str. Aștrilor.

Au fost aplicate și un număr de 31 de sancţiuni contravenţionale pentru abandonare de deșeuri, parcare neregulamentară, consum de alcool pe domeniul public, comerț ilicit. Acțiunile pe cartiere vor fi desfășurate și în perioada următoare fiind cuprinse toate cartierele orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Seful de post din Belint si ajutorul sau, prinsi cu alcool si tigari de contrabanda de vamesii sarbi

Tupeu fără limite din partea a doi polițiști din Timiș, care au fost prinși...

Cum se fură combustibil la RATT. Șofer surprins în imagini

Un șofer al RATT a fost filmat în timp ce fura combustibil, într-o benzinărie...

Inconștiența hoților și a unor muncitori indolenți poate produce o tragedie pe centura Buziașului

Pericol de accidente pe centura Buziașului, după ce a fost furat capacul de canal...