Rosenblum consideră că Poli e curată: „Nu ştiu cum a ajuns Poli în acest scandal”

Date:

Managerul sportiv al clubului ACS Poli Timişoara, Călin Rosenblum a răspuns, la finalul meciului cu Luceafărul Oradea, încheiat cu scorul de 2-0 pentru bănăţeni, acuzaţiilor aduse de tuşierul Iulius Timar, care susţină că apropiaţi ai ACS Poli au încercat să-l mituiască după partida pe care Poli a câştigat-o, pe Dan Păltinişanu, cu 4-1 în faţa Unirii Alba Iulia.

Bucuros de obţinerea a încă trei puncte la zestrea echipei, Managerul sportiv al ACS Poli Timişoara, Călin Rosenblum a vorbit vineri seara pentru prima dată despre scandalul de corupţie în care a fost implicat clubul, pe care-l reprezintă, în ultima săptămână, de când Iulius Timas, tuşier la partida ACS Poli – Unirea Alba Iulia încheiată cu scorul de 4-1 pentur bănăţeni, a depus un memoriu la Federaţie în care acuză clubul de pe Bega de dare de mită.
„Nu ştiu să vă spun cum a ajuns Poli în acest scandal. E o întrebare la care azi am rămas şi eu siderat, dar pe parcurs vom rezolva şi acest foc de paie. Ieri m-a întrebat cineva la conferinţa de presă: „ce fac dacă vor interveni jocurile de culise?” cred că a preconizat… eu am spus că jucăm numai pe teren şi dacă vom obţine trei victorii în următoarele trei meciuri, atunci pe noi nu ne vor mai interesa jocurile de culise. Nu pot să spun dacă au ajuns banii la arbitru, vedem, trebuie să ne edificăm”, a declarat Rosenblum.
Managerul sportiv al alb-negrilor se plânge de faptul că de când a ajuns în curtea ACS Poli, clubul are o serie de probleme şi dificultăţi datorită celor ce nu acceptă ideea ca acest club să devină un nume. „Ştiu că de când am venit la acest club şi am mai spus-o, întâmpinăm o serie de greutăţi în tot demersul nostru, pe care-l facem, de a ne face un nume şi de a clădi o echipă cât de cât competitivă pentru viitor. Încercăm să facem acest lucru cu oameni oneşti, oameni cu valoare, acordând foarte multă încredere celor care sunt alături de noi, oameni care nu fac decât să ajute acest club şi oraşul Timişoara. Este un caz în derulare. Important e că orice vine din afară pe noi ne va întări”, a concluzionat Rosenblum.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare