Pasajul-Jiul16

Lucrările de lărgire a Pasajului Jiul avansează. După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni a fost închisă strada Jiul, luni seară a fost restricționat accesul în pasaj.

Luni seară Pasajul Jiul a fost închis pentru cel puțin două săptămâni. Aceleași măsuri au fost luate în cazul străzilor Nera și Jiul, de aproximativ două săptămâni.

Termenul de finalizare a lucrărilor la Pasajul Jiul este de 14 luni, iar costul, de 17,7 milioane de lei, fără tva, sunt fonduri din bugetul Primăriei Timișoara. Potrivit proiectului, strada Jiul ar urma să fie lărgită la patru benzi, iar pasajul va avea cinci benzi de circulație și trotuare pe ambele benzi, prevăzute cu piste de biciclete. Primăria Timișoara va plăti firmei Porr Construct 4,7 milioane de euro, cu TVA inclus, pentru realizarea proiectului.

Articolul precedentForțe proaspete pentru polițiști și jandarmi
Articolul următorTimișoara, din nou sub ape: spitale și instituții inundate, drumuri blocate
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII