Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialS-a închis Pasajul Jiul pentru două săptămâni

S-a închis Pasajul Jiul pentru două săptămâni

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Lucrările de lărgire a Pasajului Jiul avansează. După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni a fost închisă strada Jiul, luni seară a fost restricționat accesul în pasaj.

Luni seară Pasajul Jiul a fost închis pentru cel puțin două săptămâni. Aceleași măsuri au fost luate în cazul străzilor Nera și Jiul, de aproximativ două săptămâni.

Termenul de finalizare a lucrărilor la Pasajul Jiul este de 14 luni, iar costul, de 17,7 milioane de lei, fără tva, sunt fonduri din bugetul Primăriei Timișoara. Potrivit proiectului, strada Jiul ar urma să fie lărgită la patru benzi, iar pasajul va avea cinci benzi de circulație și trotuare pe ambele benzi, prevăzute cu piste de biciclete. Primăria Timișoara va plăti firmei Porr Construct 4,7 milioane de euro, cu TVA inclus, pentru realizarea proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare