Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

SURPRIZĂ de la RATT pentru timișorenii care locuiesc în cartierul Elisabetin. Din 1 martie, o nouă linie de tramvai, spre Centru

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

RATT a pregătit o surpriză extrem de plăcută pentru timișorenii care utilizau tramvaiul care circula până acum câteva luni pe linia 6 dinspre Complexul Studențesc înspre centrul orașului, dar a cărui traseu a fost modificat.

Astfel, începând de duminică, 1 martie 2015, se va introduce un nou tramvai şi anume, linia 10 cu plecare din Piaţa Libertății având două sensuri de circulaţie. ”Noul tramvai va fi introdus pentru a asigura legătura între Sala Olimpia şi Catedrala Mitropolitană” anunță RATT, care, în trecut, a fost ”trasă de urechi” inclusiv de fostul consilier local și deputat Viorel Coifan, care spunea că: ”un “elisabetan” dacă dorește să ajungă în Centru trebuie să coboare la Maria pentru a se urca în 1 sau 2. Înainte se urca în 6 și ajungea acolo. Putea să și adoarmă că ajungea tot în stația în care s-a urcat. Am rugămintea ca PR-ul de la RATT, care bănuiesc că nu este strivit de muncă, să ofere cetățenilor o explicație care, sper, va arăta că această suspendare a traseului lui 6 este doar una temporară”.

Traseul noii linii 10:
– pe sensul 1: Piaţa Libertății, Piaţa Traian, Banatul, Sala Olimpia, Piaţa Bălcescu, Piaţa Maria, Catedrala Mitropolitană, Piaţa 700, Piața Libertății.
– pe sensul 2: Piaţa Libertății, Piaţa 700, Catedrala Mitropolitană, Piaţa Maria, Piaţa Bălcescu, Sala Olimpia, Banatul, Piaţa Traian, Piaţa Libertății.

Tramvaiele care vor circula pe nou înființata linie 10 vor opri în toate stațiile de pe traseu.

1 COMENTARIU

  1. De ce viitorul tramvai 10 nu este 6 ? De fiecare data cand revenim la Timisoara constatam ca tramvaiele isi schimba traseul, numarul, cu sau fara motiv.
    De ce Tramvaiul 6 devine 10 ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Circulația tramvaielor pe linia 9, suspendată după ora 21.00! Continuă testele pentru noul tramvai turcesc

Testele pe traseu în vederea omologării noului tramvai produs de compania turcească Bozankaya continuă...

Goia scoate pensionarii în stradă, dar nu bea decât apă minerală cu coloizi de aur și argint!

Cine nu a auzit despre Societatea Metropolitană de Transport Timișoara, clar, nu are cultură...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie...