12.9 C
Timișoara
sâmbătă,8,mai,2021
AcasăStiriAdministratieSURPRIZĂ de la RATT pentru timișorenii care locuiesc în cartierul Elisabetin. Din...

SURPRIZĂ de la RATT pentru timișorenii care locuiesc în cartierul Elisabetin. Din 1 martie, o nouă linie de tramvai, spre Centru

RATT a pregătit o surpriză extrem de plăcută pentru timișorenii care utilizau tramvaiul care circula până acum câteva luni pe linia 6 dinspre Complexul Studențesc înspre centrul orașului, dar a cărui traseu a fost modificat.

Astfel, începând de duminică, 1 martie 2015, se va introduce un nou tramvai şi anume, linia 10 cu plecare din Piaţa Libertății având două sensuri de circulaţie. ”Noul tramvai va fi introdus pentru a asigura legătura între Sala Olimpia şi Catedrala Mitropolitană” anunță RATT, care, în trecut, a fost ”trasă de urechi” inclusiv de fostul consilier local și deputat Viorel Coifan, care spunea că: ”un “elisabetan” dacă dorește să ajungă în Centru trebuie să coboare la Maria pentru a se urca în 1 sau 2. Înainte se urca în 6 și ajungea acolo. Putea să și adoarmă că ajungea tot în stația în care s-a urcat. Am rugămintea ca PR-ul de la RATT, care bănuiesc că nu este strivit de muncă, să ofere cetățenilor o explicație care, sper, va arăta că această suspendare a traseului lui 6 este doar una temporară”.

Traseul noii linii 10:
– pe sensul 1: Piaţa Libertății, Piaţa Traian, Banatul, Sala Olimpia, Piaţa Bălcescu, Piaţa Maria, Catedrala Mitropolitană, Piaţa 700, Piața Libertății.
– pe sensul 2: Piaţa Libertății, Piaţa 700, Catedrala Mitropolitană, Piaţa Maria, Piaţa Bălcescu, Sala Olimpia, Banatul, Piaţa Traian, Piaţa Libertății.

Tramvaiele care vor circula pe nou înființata linie 10 vor opri în toate stațiile de pe traseu.

1 COMENTARIU

  1. De ce viitorul tramvai 10 nu este 6 ? De fiecare data cand revenim la Timisoara constatam ca tramvaiele isi schimba traseul, numarul, cu sau fara motiv.
    De ce Tramvaiul 6 devine 10 ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,902FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
192CititoriConectați-vă
46,600AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente