Timișoara vrea mai mulți turiști

0
715

La aeroportul Traian Vuia din Timișoara a avut loc ieri o dezbatere cu tema „Dezvoltarea economică și turistică în județul Timiș-convergențe în dezvoltarea Aeroportului Internațional Timișoara”. Au participat aproape 20 de reprezentanți ai agențiilor de turism și ai autorităților locale și centrale. Printre ei s-au regăsit Maria Grapini, ministrul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, Marian Vasile, vicepreședintele CJT și Călin Dobra, vicepreședinte și el la CJT și inițiatorul Asociației Județene de Pormovare a Turismului.

Dezbaterea a avut ca scop dezvoltarea turismului pe două planuri: atragerea turiștilor din țară și din străinătate spre regiunea de Vest cât și oferirea unor destinații de vacanță locuitorilor prin curse charter. Deja s-a hotărât de către tour-operatorii că din acest an se vor organiza curse directe din Timișoara către Turcia și Grecia

„Întâlnirea s-a dovedit a fi benefică. Trebuie continuat parteneriatul dintre cele trei părți, administrația locală, centrală și mediul privat, și trebuie să promovăm turismul românesc. Au rezultat multe idei și cel mai important lucru este faptul că trebuie să existe periodic o întâlnire și un schimb de baze de date”, a declarat Maria Grapini.

 

Spune-ţi opinia civilizat!