Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara vrea mai mulți turiști

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La aeroportul Traian Vuia din Timișoara a avut loc ieri o dezbatere cu tema „Dezvoltarea economică și turistică în județul Timiș-convergențe în dezvoltarea Aeroportului Internațional Timișoara”. Au participat aproape 20 de reprezentanți ai agențiilor de turism și ai autorităților locale și centrale. Printre ei s-au regăsit Maria Grapini, ministrul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, Marian Vasile, vicepreședintele CJT și Călin Dobra, vicepreședinte și el la CJT și inițiatorul Asociației Județene de Pormovare a Turismului.

Dezbaterea a avut ca scop dezvoltarea turismului pe două planuri: atragerea turiștilor din țară și din străinătate spre regiunea de Vest cât și oferirea unor destinații de vacanță locuitorilor prin curse charter. Deja s-a hotărât de către tour-operatorii că din acest an se vor organiza curse directe din Timișoara către Turcia și Grecia

„Întâlnirea s-a dovedit a fi benefică. Trebuie continuat parteneriatul dintre cele trei părți, administrația locală, centrală și mediul privat, și trebuie să promovăm turismul românesc. Au rezultat multe idei și cel mai important lucru este faptul că trebuie să existe periodic o întâlnire și un schimb de baze de date”, a declarat Maria Grapini.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Noul drum de legătură între A1 și Aeroport a primit finanțare pe fonduri europene! Într-o primă fază, 2,3 milioane lei pentru documentație!

Consiliul Județean Timiș a reușit să obțină finanțare europeană pentru șoseaua de mare viteză...

Au inceput pregatirile pentru ”Timisoara AIR SHOW 2019”

Aeroportul Internațional Timișoara a demarat pregătirile spectacolului aerian ”TIMIȘOARA AIR SHOW 2019”, eveniment ajuns...

Destinatii exotice de vacanta, cu zbor direct din Timisoara

Începând din primăvara anului 2019, Aeroportul Internațional Timișoara ”leagă” capitala Banatului de o serie...