Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimișoreancă de 55 de ani, cercetată pentru CONTRABANDĂ cu țigări. Câte pachete...

Timișoreancă de 55 de ani, cercetată pentru CONTRABANDĂ cu țigări. Câte pachete au găsit polițiștii la domiciliul ei FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 21 ianuarie 2015, în baza unei autorizaţii emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Timişoara, la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile.

În cursul lunii decembrie 2014, poliţiştii s-au sesizat din oficiu despre faptul că persoanele care domiciliau la adresa respectivă, ar desfăşura activităţi de comerţ cu ţigarete de contrabandă, iar astăzi, ca urmare a percheziţiei, poliţiştii au depistat la domiciliul unei femei în vârstă de 55 de ani 15.620 de ţigarete, de diferite mărci, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Din casa acesteia au fost ridicați și 22.450 de lei şi 200 de euro, sume susceptibile că ar putea fi obţinute în urma activităţilor ilegale.

Femeia a fost condusă la sediul I.P.J. Timiş, pentru audieri, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a contrabandistei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Percheziții DIICOT – 7 descinderi domiciliare și la sediile de firmă a 3 suspecți cercetați pentru acces ilegal la un sistem informatic

În acest moment, pe raza municipiului Timișoara sunt în derulare o serie de activități...

Percheziţii în Timiş şi Caraş-Severin, la trei medici care au eliberat 8.000 de certificate de vaccinare false!

În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de...

DNA a descins la Primăria Timşoara! Acnhetatorii fac cercetări într-un dosar cu fapte asimilate celor de corupție

Percheziţii la Primăria Timişoara, în această dimineaţă! Procurorii DNA ar fi descins în biroul...