Timişorenii sunt invitaţi la Târgul Cadourilor de Iarnă

1
1036

În perioada 12-16 decembrie 2012 la Centrul Regional de Afaceri, StarExpo şi ExpoTimişoara Internaţional, invită timişorenii la TÂRGUL CADOURILOR DE IARNĂ.

 Vizitatorii vor găsi aici îmbrăcăminte, încălţăminte, lenjerie intimă şi de pat, blănuri, marochinărie, accesorii, gablonţuri, bijuterii, cosmetice, produse naturiste, decoraţiuni specifice sărbătorilor de iarnă, flori, antichităţi, produse alimentare, dulciuri, îmbrăcăminte şi jucării pentru copii, echipamente pentru ski.

Timişorenii dornici să viziteze târgul, o pot face în intervalul orar 10:00-19:00.

În ultima zi de expoziţie ( 16.12.2012 ) va avea loc Tombola lui Moş Crăciun.

Sub deviza:” Şi tu poţi fi Moş Crăciun”, expozanţii şi organizatorii vor să fie alături de cât mai mulţi vizitatori pentru a aduce, împreună, bucurii celor dragi.

La eveniment vor fi prezente peste 50 de firme din România, plus alte câteva din Ungaria.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

1 COMENTARIU

  1. Mergeti si viziati pentru ca merita chiar daca nu aveti prea multi banuti in buzunar. Si cel mai mic cadou este atat de placut pentru cei dragi. Am fost ieri si am ramas incantata mai ales de varietatea ofertei. Atentie pentru cei cu copii mici. Tentatiile sunt extreme, asa ca inarmati-va cu rabdare si…bani! La multi ani !

Comments are closed.