AcasăStiriEvenimentTradiția nu se uită! ”Balul Dragobetelui” a ajuns la ediția a VIII-a

Tradiția nu se uită! ”Balul Dragobetelui” a ajuns la ediția a VIII-a

Dragobetele (care se sărbătorește an de an pe data de 24 februarie) reprezintă sărbătoarea iubirii la români, alternativa tradițională la mult mai comercialul și importatul ”Valentine’s Day”, fiind unul dintre cele mai frumoase obiceiuri străvechi ale poporului român. Tinerii îndrăgostiți sunt invitați și în acest an să își sărbătorească dragostea în stil românesc.

Cluburile Studențești Liberale din Timiș şi TNL Timiş au pregătit pentru îndrăgostiți ”Balul Dragobetelui” – o seară de neuitat și un spectacol pe cinste cu momente muzicale, voie bună, dans și multe premii surpriză. Pe lângă momentele artistice, un alt moment deosebit al Balului va fi însăși concursul de Dragobete, la care perechile de îndrăgostiți vor avea parte de probe surpriză și premii puse la dispoziție de organizatori.

Evenimentul va avea loc vineri, 20 februarie 2015, de la ora 22:00, în Club 30 din Timișoara, aceasta fiind a VIII-a ediție. Evenimentul a devenit o tradiție pentru organizatori, iar intrarea va fi liberă.

Prin organizarea acestui eveniment, Cluburile Studențești Liberale din Timiș continuă să promoveze valorile și tradițiile românești.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente