Tradiția nu se uită! ”Balul Dragobetelui” a ajuns la ediția a VIII-a

- Advertisement -

Dragobetele (care se sărbătorește an de an pe data de 24 februarie) reprezintă sărbătoarea iubirii la români, alternativa tradițională la mult mai comercialul și importatul ”Valentine’s Day”, fiind unul dintre cele mai frumoase obiceiuri străvechi ale poporului român. Tinerii îndrăgostiți sunt invitați și în acest an să își sărbătorească dragostea în stil românesc.

Cluburile Studențești Liberale din Timiș şi TNL Timiş au pregătit pentru îndrăgostiți ”Balul Dragobetelui” – o seară de neuitat și un spectacol pe cinste cu momente muzicale, voie bună, dans și multe premii surpriză. Pe lângă momentele artistice, un alt moment deosebit al Balului va fi însăși concursul de Dragobete, la care perechile de îndrăgostiți vor avea parte de probe surpriză și premii puse la dispoziție de organizatori.

Evenimentul va avea loc vineri, 20 februarie 2015, de la ora 22:00, în Club 30 din Timișoara, aceasta fiind a VIII-a ediție. Evenimentul a devenit o tradiție pentru organizatori, iar intrarea va fi liberă.

Prin organizarea acestui eveniment, Cluburile Studențești Liberale din Timiș continuă să promoveze valorile și tradițiile românești.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Spectacol folcloric cu Ansamblul ”Doina Timișului”. Cine poate intra gratuit la ”Jucăm cu Dragobetele”

Ansamblul folcloric ”Doina Timișului” din cadrul Casei de Cultură...

Bandul Sebastian Spanache Trio, primul concert în 2015, la VIENA. De DRAGOBETE!

De Dragobete, adică exact pe data de 24 februarie...

”Dragobetele” se sărbătorește la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara

Sâmbătă, 21 februarie 2015, începând cu ora 11:00, în...

Tinerii din PDL sărbătoresc Dragobetele

Dacă în anii precedenţi tinerii din PDL au promovat...

Din aceeași categorie

Categorii Populare