Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentTradiția nu se uită! ”Balul Dragobetelui” a ajuns la ediția a VIII-a

Tradiția nu se uită! ”Balul Dragobetelui” a ajuns la ediția a VIII-a

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dragobetele (care se sărbătorește an de an pe data de 24 februarie) reprezintă sărbătoarea iubirii la români, alternativa tradițională la mult mai comercialul și importatul ”Valentine’s Day”, fiind unul dintre cele mai frumoase obiceiuri străvechi ale poporului român. Tinerii îndrăgostiți sunt invitați și în acest an să își sărbătorească dragostea în stil românesc.

Cluburile Studențești Liberale din Timiș şi TNL Timiş au pregătit pentru îndrăgostiți ”Balul Dragobetelui” – o seară de neuitat și un spectacol pe cinste cu momente muzicale, voie bună, dans și multe premii surpriză. Pe lângă momentele artistice, un alt moment deosebit al Balului va fi însăși concursul de Dragobete, la care perechile de îndrăgostiți vor avea parte de probe surpriză și premii puse la dispoziție de organizatori.

Evenimentul va avea loc vineri, 20 februarie 2015, de la ora 22:00, în Club 30 din Timișoara, aceasta fiind a VIII-a ediție. Evenimentul a devenit o tradiție pentru organizatori, iar intrarea va fi liberă.

Prin organizarea acestui eveniment, Cluburile Studențești Liberale din Timiș continuă să promoveze valorile și tradițiile românești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Surpriză MUZICALĂ de la primarul-cântăreț din Dudeștii Noi. Ascultă-i piesa, înregistrată special de DRAGOBETE și spune-i dacă-ți place!

Alin Nica, primarul comunei Dudeștii Noi, aflată la doar 10 kilometri de Timișoara, s-a...

Spectacol folcloric cu Ansamblul ”Doina Timișului”. Cine poate intra gratuit la ”Jucăm cu Dragobetele”

Ansamblul folcloric ”Doina Timișului” din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Timişoara susţine un...

Bandul Sebastian Spanache Trio, primul concert în 2015, la VIENA. De DRAGOBETE!

De Dragobete, adică exact pe data de 24 februarie 2015, începând cu ora 20:00,...