Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Traficanții de țigări au încercat vigilența Poliției de Frontieră și Vameșilor de pe Aeroportul Traian Vuia

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Poliţiştii de frontieră din cadrul PPF Aeroport Timişoara, lucrătorii antitero din cadrul SRI şi lucrătorii vamali au descoperit aproximativ 6.000 pachete de ţigări nedeclarate, în bagajele de cală ale unor cetăţeni ucraineni – patru femei şi doi bărbaţi, care tranzitau România cu destinaţia Italia.

În data de 18.03.2013, la PPF Aeroport Timişoaras-au prezentat pentru a tranzita ţara noastră, cu o cursa care avea ca destinaţie Italia, şase cetăţeni ucraineni, patru femei şi doi barbati, cu vârste cuprinse între 28 si 56 de ani. 

La controlul specific, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii din cadrul Brigăzii Antitero – SRI au avut suspiciuni în ceea ce priveşte conţinutul bagajelor de cală ale celor şase persoane, motiv pentru care au solicitat lucrătorilor din cadrul Biroului vamal un control amănunţit al acestor bagaje. În urma verificărilor, au fost descoperite 5.970 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 20.000 euro, pe care cei şase nu le-au declarat.

Deoarece cetăţenii ucraineni erau în tranzit prin ţara noastră, aceştia au decis să abandoneze în favoarea statului ţigările şi să îşi continue călătoria.

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările pentru depistarea întregii arii infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare