Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăUn deputat român cere reducerea vacanței parlamentare de la trei luni la...

Un deputat român cere reducerea vacanței parlamentare de la trei luni la una singură. Cum vrea să schimbe sistemul de VOT

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Am mai spus-o și o repet: vacanţa parlamentară de trei luni trebuie diminuată la o singură lună. Dacă dorim respect pentru această instituţie e nevoie mai întâi de respectul manifestat ferm faţă de cetăţeni. Nicidecum nu o vom obține prin vacanţe interminabile sau prin amânarea constantă a rezolvării problemelor românilor sau ale clasei politice” susține Andreea Paul, care este de părere că parlamentarii români trebuie să fie model pentru muncă şi responsabilitate.

Deputatul solicită dezbaterea și legiferarea a trei priorități pentru perioada imediat următoare.
• adoptarea unui sistem mixt pentru alegerea Parlamentului concomitent cu o reducere importantă a numărului de parlamentari;
• alegerea primarilor și a președinților de consilii județene în două tururi de scrutin;
• introducerea unor modalități moderne de vot care să faciliteze exercitarea acestui drept de către românii din afara granițelor țării.

Andreea Paul spune că nu se mai poate acţiona după principiul ”dă-i timpului timp”. ”România se afundă vizibil în probleme, iar parlamentarii trebuie să acţioneze pentru corectarea lor rapidă și inteligentă” mai spune prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare