Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jandarmii Grupării Mobile din Timișoara acționează în apropierea unităților de învățământ. Care este scopul lor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În anul şcolar precedent, dar şi în prima parte a celui în curs, atât la nivel naţional, cât şi la nivel local, au fost înregistrate o serie de evenimente în care au fost implicaţi atât elevii cât şi cadrele didactice, fapt ce a generat o stare de nemulţumire în rândul părinţilor şi copiilor, privind siguranţa în instituţiile de învăţământ şi în zonele adiacente acestora.

În această perioadă de început de an, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, concomitent cu executarea celorlalte misiuni specifice în zona de responsabilitate teritorială, efectivele Grupării de Jandarmi Mobile din Timişoara vor desfăşura acţiuni menținere a ordinii publice în municipiul Timişoara, printr-un sistem de patrule de jandarmi şi echipaje de intervenţie.

Astfel, în vederea creşterii gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic, jandarmii veghează la ordinea şi liniştea publică în zona celor 11 instituţii de învăţământ preuniversitar repartizate Grupării de Jandarmi Mobile din Timişoara.

Scopul acestor acţiuni este de a reduce producerea faptelor antisociale în zona şcolilor precum şi combaterea faptelor de natură contravenţională sau infracţională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

A sunat clopoțelul pentru elevii din Timiş! Peste 100.000 de copii din judeţ, încep astăzi şcoala!

Aproximativ 3 milioane de elevi și preșcolari au început astăzi școala. Peste 100.000 sunt...

Un spaniol si-a pierdut portofelul in centrul Timisoarei. A ajuns la Consulatul Onorific!

Un cetățean spaniol și-a pierdut portofelul în zona centrală a Timișoarei, acolo unde a...