masina-jandarmi

În anul şcolar precedent, dar şi în prima parte a celui în curs, atât la nivel naţional, cât şi la nivel local, au fost înregistrate o serie de evenimente în care au fost implicaţi atât elevii cât şi cadrele didactice, fapt ce a generat o stare de nemulţumire în rândul părinţilor şi copiilor, privind siguranţa în instituţiile de învăţământ şi în zonele adiacente acestora.

În această perioadă de început de an, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, concomitent cu executarea celorlalte misiuni specifice în zona de responsabilitate teritorială, efectivele Grupării de Jandarmi Mobile din Timişoara vor desfăşura acţiuni menținere a ordinii publice în municipiul Timişoara, printr-un sistem de patrule de jandarmi şi echipaje de intervenţie.

Astfel, în vederea creşterii gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic, jandarmii veghează la ordinea şi liniştea publică în zona celor 11 instituţii de învăţământ preuniversitar repartizate Grupării de Jandarmi Mobile din Timişoara.

Scopul acestor acţiuni este de a reduce producerea faptelor antisociale în zona şcolilor precum şi combaterea faptelor de natură contravenţională sau infracţională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here