Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Viorel Coifan este candidatul propus de PNL pentru Colegiul 3 Deputați

- Advertisement -

Viorel Coifan a fost ales de către reprezentanții Partidului Național Liberal, pentru a candida la alegerile electorale pentru Colegiul 3 Deputați, loc lăsat liber de plecarea Mariei Grapini. Coifan a avut susținearea Biroului Politic Teritorial, cât și a Delegației Permanente PNL Timiș.

„Le mulţumesc colegilor din BPT pentru susţinerea necondiţionată şi totală pe care mi-au acordat-o în depunerea candidaturii, în mod special m-a impresionat gestul colegului meu Cosmin Costa, pe care îl cunosc de multă vreme. Gestul demonstrează atmosfera de fair-play care domneşte în filială şi care poate să fie un exemplu de bună practică în politica timişeană şi chiar naţională. Doresc să îi reprezint pe cetăţenii din Colegiul III, şi nu numai, în Parlamentul României bazându-mă pe o experienţă politică şi administrativă dobândită pe parcursul a 24 de ani de când sunt în PNL şi din dorinţa sinceră de a îmbunătăţi climatul politic românesc”,  a precizat candidatul  PNL Timiş pe Colegiul 3, Viorel Coifan.„

Liberalul a prezentat o listă de câteva obiective pe care le are pentru Timișoara: reabilitarea aerodromului Cioca, demararea investiției „Muzeului științei și tehnologiei din Banat”, reabilitarea Gării de Nord, susținerea Timișoarei pentru titlul de Capitală Culturală Europeană.

„Am o experiență administrativă de 14 ani, în diverse funcții și vreau să pun aceasta experiență în slujba timișorenilor. Alături de colegii județenei și de consilierii locali, cât și alături de primar, putem face o echipa foarte bună ca să dezvoltăm orașul. Voi lucra pe trei nivele, Nivelul tactic-reprezentat de problemele cetățenilor din Colegiul 3, nivelul operațional-problemele care depasesc limitele Colegiului 3, și nivelul strategic-elaborarea unui nou cod administrativ al României”

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore