Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăViorel Coifan este candidatul propus de PNL pentru Colegiul 3 Deputați

Viorel Coifan este candidatul propus de PNL pentru Colegiul 3 Deputați

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Viorel Coifan a fost ales de către reprezentanții Partidului Național Liberal, pentru a candida la alegerile electorale pentru Colegiul 3 Deputați, loc lăsat liber de plecarea Mariei Grapini. Coifan a avut susținearea Biroului Politic Teritorial, cât și a Delegației Permanente PNL Timiș.

„Le mulţumesc colegilor din BPT pentru susţinerea necondiţionată şi totală pe care mi-au acordat-o în depunerea candidaturii, în mod special m-a impresionat gestul colegului meu Cosmin Costa, pe care îl cunosc de multă vreme. Gestul demonstrează atmosfera de fair-play care domneşte în filială şi care poate să fie un exemplu de bună practică în politica timişeană şi chiar naţională. Doresc să îi reprezint pe cetăţenii din Colegiul III, şi nu numai, în Parlamentul României bazându-mă pe o experienţă politică şi administrativă dobândită pe parcursul a 24 de ani de când sunt în PNL şi din dorinţa sinceră de a îmbunătăţi climatul politic românesc”,  a precizat candidatul  PNL Timiş pe Colegiul 3, Viorel Coifan.„

Liberalul a prezentat o listă de câteva obiective pe care le are pentru Timișoara: reabilitarea aerodromului Cioca, demararea investiției „Muzeului științei și tehnologiei din Banat”, reabilitarea Gării de Nord, susținerea Timișoarei pentru titlul de Capitală Culturală Europeană.

„Am o experiență administrativă de 14 ani, în diverse funcții și vreau să pun aceasta experiență în slujba timișorenilor. Alături de colegii județenei și de consilierii locali, cât și alături de primar, putem face o echipa foarte bună ca să dezvoltăm orașul. Voi lucra pe trei nivele, Nivelul tactic-reprezentat de problemele cetățenilor din Colegiul 3, nivelul operațional-problemele care depasesc limitele Colegiului 3, și nivelul strategic-elaborarea unui nou cod administrativ al României”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Reevaluare tovărășească! Cum a ajuns PSD de la ”dușman” la ”adversar”, după trântirea moțiunii de cenzură

De departe, în ultimele două luni, cea mai mare activistă politică, atât în războiul...

PNL și Pro România, în asentimentul celor de la PSD! Nimeni nu este de acord cu majorarea taxelor și impozitelor la Timișoara!

Administrația Fritz propune majorarea taxelor și impozitelor locale începând din 2022. Social democrații timișoreni...

Scandal monstruos! (Pseudo)alegeri și (pseudo)câștigători în PNL Timiș, sub bagheta magică a aventurierului Alin Nica

Circul a început de azi-dimineață, chiar în fața fostului cinematograf  ”Capitol” din Timișoara, acolo...