Etapa a X-a din D Timiș a produs o ruptură și mai puternică în vârful clasamentului, astfel că bătălia pentru barajul de promovare se va da în doi, din câte se pare. Mașlocul conduce ierarhia, după ce Ripensia Timișoara a făcut încă un pas greșit vineri, în debutul etapei, pe teren propriu. În fața Orțișoarei, galben-roșii au condus în trei rânduri, însă au fost egalați de fiecare dată.

La Sânnicolau Mare, ACS Poli II a alergat mai bine de o repriză după egalare, care a venit în minutul 85, sub privirile antrenorului de la prima echipă, Florin Marin. Meciul cu cele mai multe goluri a avut loc sâmbătă, la Dudeștii Vechi, unde gazdele de la Pobeda au învins Muraniul cu 6-5. Ghiroda pare să-și redreseze situația în clasament, după un 6-1 contra Făgetului, urcând astfel până pe poziția a 4-a, la egalitate de puncte cu ACS Poli II.

Rezultatele etapei a X-a

Unirea Sânnicolau Mare – ACS Poli II 1-1

CS Timișul Șag – ACF Băban Marcel Jimbolia 0-2

AS FC Voința Biled – AS FC Lorena Giarmata Vii 1-0

CSF CFR 1933 Timișoara – ACS Dumbrăvița 1-5

AS Pobeda Dudeștii Vechi – AS Murani 6-5

ACS Ghiroda – AS Arsenal Flacăra Făget 6-1

AS FC Ripensia Timișoara – CS Cocoșul Orțișoara 3-3

ACS Voința Mașloc – CS Progresul Gătaia 2-1

FC CS Avântul Periam – AS Peciu Nou 2-2

Clasament: 1. Voința Mașloc, 28 p.; 2. Ripensia Timișoara, 25 p.; 3. ACS Poli II, 20 p.; … ; 16. Timișul Șag, 6 p.; 17. CFR Timișoara 3 p.; 18. Flacăra Făget 3 p.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.