Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ce face campania electorală din candidați: William Brînză (PER) promite 2.000 de euro pentru fiecare nou-născut

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

William Brînză susține că natalitatea este foarte scăzută în țara noastră, iar programul său electoral se vrea a fi unul care să susțină stimularea tinerilor să facă copii. „Româncele trebuie ajutate și stimulate să nască. Se pune problema că suntem o nație îmbătrânită. Așa este, dar mă întreb cum o putem rezolva? În programul nostru avem subvenție de 2.000 de euro pentru fiecare nou-născut, pentru că programul natalității este program de interes național”, a declarat prezidențiabilul.

Brânză susține că actualul premier, Victor Ponta și principalul său contracandidat, conform ultimelor sondaje, Klaus Iohannis, sunt lipsiți de viziune. „Nu pot să las România destrămată, nu pot să las tinerii noștri să plece în continuare și nu pot să las țara pentru care ne-au murit străbunicii să pice pe mâna unor oameni care n-au niciun fel de viziune”, a mai spus William Brînză.

Avem încă o dovadă a faptului că aceste campanii electorale le iau mințile politicienilor care se gândesc numai să promită, dar nu se gândesc și de unde vor obține aceste fonduri și mai ales cum vor fi susținute aceste programe pe viitor. Să nu uităm că viața unui copil nu se rezumă numai la naștere, iar în condițiiile în care alocația pentru un copil este de 42 de lei pe lună, degeaba o femeie naște un copil, care mai apoi moare de foame!!! 

Foto:Facebook/WilliamBrinza

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore