Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialA spart mașini, polițiștii l-au prins, dar magistrații l-au lăsat în LIBERTATE!...

A spart mașini, polițiștii l-au prins, dar magistrații l-au lăsat în LIBERTATE! După două zile a SPART alte mașini

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Unul dintre cei doi tineri a fost depistat cu trei zile în urmă, transportând cu ajutorul unei pubele bunuri în valoare de 3.000 de lei sustrase din autovehiculele pe care le-au prădat și a fost reţinut pentru 24 de ore.

În noaptea dintre 21 și 22 aprilie 2015, în jurul orei 3:00, poliţiştii Secţiei 4 din Timişoara au interceptat doi tineri care se deplasau pe strada Liege, având asupra lor bagaje voluminoase, moment în care cei doi au fugit. Poliţiştii au trecut la urmărirea acestora, reuşind imobilizarea lor la câteva străzi depărtare, după care au fost conduşi la sediul secţiei pentru audieri.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că, în cursul nopţii, ce doi tineri, de 22 şi 27 de ani, ar fi sustras, prin spargerea sau forţarea gemului de la portiere, bunuri (picamer, GPS, lanterne, chei auto, cartelă interfon) din patru autovehicule parcate pe raza municipiului, cu intenţia de a le valorifica.

Prejudiciul în valoare de 4.000 de lei a fost în totalitate recuperat de poliţişti, bunurile fiind predate păgubiţilor, iar hoților le-au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, procedându-se la reţinerea pentru 24 de ore a bănuiţilor, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tinerilor.

Vă reamintim că, în noaptea de 18 spre 19 aprilie, tânărul de 22 de ani a fost depistat de poliţiştii Secţiei 4 din Timişoara în timp ce transporta cu ajutorul unei pubele mai multe bunuri (flex, bormaşini, rotopercutoare, autofiletantă) sustrase din 2 autovehicule parcate pe raza municipiului. La data respectivă tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, magistraţii dispunând cercetarea în stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare