Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Bărbat de 45 de ani şi doi copii de 14, prinşi de poliţişti după ce au furat din magazinele din Timişoara

- Advertisement -

Ieri, în jurul orei 18:10, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că, într-un supermarket situat pe raza municipiului, a fost reţinut un bărbat suspectat că ar fi sustras mai multe bunuri din interior. Deplasându-se la faţa locului, oamenii legii au identificat un bărbat de 45 de ani, din Timişoara, care fusese reţinut de agenţii de pază ai societăţii comerciale, după ce ar fi trecut de casa de marcat, având asupra sa mai multe produse alimentare neachitate.

Tot în aceeaşi zi, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că, într-un supermarket situat pe raza municipiului, au fost reţinuţi doi tineri bănuiţi că ar fi sustras şi ei bunuri din interior. Poliţiştii i-au identificat la faţa locului pe cei doi, ambii minori de 14 ani, din Timişoara, respectiv Lugoj. Copii au fost reţinuţi de către agenţii de pază după ce ar fi trecut de casa de marcat, având asupra lor mai multe produse alimentare şi electronice neachitate.

În ambele cazuri, prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile fiind predate păgubiţilor, în timp ce pe numele persoanelor în cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

foto:dragon-guard.com

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore