Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentCampania ”Mulțumesc pentru educaȚie” demarează în weekend, la Timișoara

Campania ”Mulțumesc pentru educaȚie” demarează în weekend, la Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Campania ”Mulțumesc pentru educaȚie” se va desfășura pe tot parcursul anului 2015, prin activități precum ateliere în şcoli, întâlniri non-formale cu elevi, profesori și părinţi, o conferinţă adresată cadrelor didactice și formatorilor, programată în cadrul ”Săptămânii Altfel”, iar prin intermediul Caravanei Educafé se vor promova și facilita evenimente și cursuri pe tema educației în comunitățile rurale.

”Până la sfârșitul anului, de asemenea, ne propunem să strângem peste 1.000 de scrisori de mulțumire, încurajându-i pe cei ce își aduc aminte cu drag de o experiență frumoasă de învățare, să-i scrie o scrisoare profesorului sau profesoarei care a făcut acest lucru posibil și, pe această cale, să-i aducă mulțumiri” anunță organizatorii.

Lansarea acestei campanii se va realiza în cadrul Christmas Market, evenimentul de Crăciun pe care Babel Center și Asociația Babel Education îl organizează anual. În anul 2014, cu ajutorul comunităţii timişorene, a fost creat Educafé – Centrul de resurse pentru profesori, un spațiu destinat cadrelor didactice, scopul fiind acela de a oferi acestora atât un sentiment de comunitate, cât și de a le pune la dispoziție resursele de care au nevoie pentru a se dezvolta și a contribui la educația tinerei generații.

Cei interesați să afle mai multe despre acest proiect sunt invitați să ia parte la debutul campaniei ”Mulțumesc pentru educaȚie”, sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 17:00, la Baza Sportivă nr. 2 a Universității Politehnica din Timișoara (lângă Stadionul Dan Păltinișanu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

La Timisoara se strang fonduri pentru a oferi un pranz cald elevilor defavorizati. Doneaza!

A fost lansată cea de-a patra ediție a campaniei de strângere de fonduri ”O...

Teatrul National din Timisoara, campanie pentru ”amandoi”

Teatrul Național din Timișoara a demarat o nouă campanie ”Amândoi”, sub sloganul ”Intoleranță! Agresivitate!...

FOTO Reprezentantii M.A.I. din Timis, in campania ”10 Pentru Sigurana”

În perioada 7-20 septembrie 2019, la nivelul județului Timiș este în desfășurare o nouă...