Mulțumesc-pentru-educaȚie

Campania ”Mulțumesc pentru educaȚie” se va desfășura pe tot parcursul anului 2015, prin activități precum ateliere în şcoli, întâlniri non-formale cu elevi, profesori și părinţi, o conferinţă adresată cadrelor didactice și formatorilor, programată în cadrul ”Săptămânii Altfel”, iar prin intermediul Caravanei Educafé se vor promova și facilita evenimente și cursuri pe tema educației în comunitățile rurale.

”Până la sfârșitul anului, de asemenea, ne propunem să strângem peste 1.000 de scrisori de mulțumire, încurajându-i pe cei ce își aduc aminte cu drag de o experiență frumoasă de învățare, să-i scrie o scrisoare profesorului sau profesoarei care a făcut acest lucru posibil și, pe această cale, să-i aducă mulțumiri” anunță organizatorii.

Lansarea acestei campanii se va realiza în cadrul Christmas Market, evenimentul de Crăciun pe care Babel Center și Asociația Babel Education îl organizează anual. În anul 2014, cu ajutorul comunităţii timişorene, a fost creat Educafé – Centrul de resurse pentru profesori, un spațiu destinat cadrelor didactice, scopul fiind acela de a oferi acestora atât un sentiment de comunitate, cât și de a le pune la dispoziție resursele de care au nevoie pentru a se dezvolta și a contribui la educația tinerei generații.

Cei interesați să afle mai multe despre acest proiect sunt invitați să ia parte la debutul campaniei ”Mulțumesc pentru educaȚie”, sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 17:00, la Baza Sportivă nr. 2 a Universității Politehnica din Timișoara (lângă Stadionul Dan Păltinișanu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here