Caravana „Românii au talent” e gata de start. Primul pas, la Timişoara

- Advertisement -

Caravana „Românii au talent” este gata să pornească din nou la drum. Cel mai tare show din istoria televiziunii româneşti a ajuns la cel de-al patrulea sezon, aşa că romanii vor avea din nou ocazia să demonstreze unei ţări întregi cât sunt de talentaţi.

În cel de-al patrulea sezon de „Romanii au talent”, poţi câştiga, pe lângă premiul cel mare de 120.000 de euro, şi un premiu de originalitate în valoare de 10.000 de euro, sau un premiu de 2.000 de euro dacă eşti „vânător de talente”.

Caravana începe turul preselecţiilor la Timişoara pe 18 august 2013 – la Hotelul Continental, şi va ajunge, pe rând, în alte patru oraşe:
– Cluj-Napoca – 27 august – Hotel Belvedere;
– Iaşi – 3 septembrie – Hotel Unirea;
– Galaţi – 10 septembrie – Casa de Cultură a Sindicatelor;
– Chişinău – 17 septembrie – Hotel Codru.

Preselecţiile încep la ora 10:00 dimineaţa, în toate oraşele.

Pentru prima oară în istoria show-ului, “Romanii au talent” se duce direct în capitala moldovenilor de peste Prut, aşa că aceştia sunt aşteptaţi la preselecţii să arate de ce sunt în stare în materie de spectacol şi să intre în competiţia pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, cei trei juraţi ai super-show-ului, alături de prezentatorii Bartoş şi Smiley, sunt pregătiţi să fie din nou surprinşi de românii care au talent cu carul. Cei care visează să devină cunoscuţi şi aplaudaţi de toată ţara se pot înscrie pe site-ul protv.ro sau direct în locaţie, la preselecţie.

Mai mult, blockbuster-ul divertismentului românesc pune la bătaie două noi premii pentru romanii înzestraţi şi talentaţi din acest sezon. Premiul de originalitate, în valoare de 10 000 de euro, îi este rezervat concurentului care îi va lăsa cu gura căscată pe cei trei juraţi cu numărul său năucitor.
„Romanii au talent” va premia cu 2.000 de euro şi ochiul ager al „vânătorilor de talent”, adică al celor care care înscriu un număr sau mai multe în concurs, iar acesta ajunge până în finală, anunţă Pro Tv.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare