- Advertisement -
O reteta de crema de branza in doua culori din: branza de vaci cu smantana, zahar, suc de lamaie, morcovi, castravete, castraveti murati, mustar de dijon, sare, piper si boia dulce.
Ingrediente:
- 600 g branza de vaci su smantana
- o lingurita de zahar
- o lingurita suc de lamaie
- doi morcovi
- un castravete proaspat
- 100 g castraveti murati
- o lingurita de mustar de Dijon
- sare
- piper
- boia dulce
Mod de preparare:
Amestecă în brânza cu smântână zahărul, sucul de lămâie şi boiaua. Ţine la rece o oră. Dă pe râzătoare morcovii şi castraveţii muraţi, apoi amestecă-le în crema de brânză, împarte compoziţia în două, iar în jumătate amestecă muştarul de Dijon.
Aşază crema de brânză în pahare, în două straturi, pe care le separi cu felii de castravete proaspăt. Decorează cu bucăţele de morcov, felioare de lămâie şi verdeaţă. Serveşte crema rece, cu pâine prăjită alături.