Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

La o familie de rromi din Grecia a fost găsită o fetiţă ce se suspectează că a fost răpită! Vezi poze cu tabăra unde locuia fetiţa

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O nouă problemă a apărut în Europa privitor la familile de rromi ce sunt răspăndite de-a lungul şi latul continentului. Problema deşi cunoscută, a ajuns mai aproape de ochii presei în momentul descoperirii unei fetiţe blonde cu ochi verzi şi ten alb la o familie de rromi ce locuiau in Grecia – Farsala.

Conform ziarului Daily Mail, în timpul unei razii asupra unei tabere de rromi din Grecia condusă în acest final de săptămână. Poliţiştilor ce au condus raidul le-a sărit în ochi înfăţişarea diferită a fetiţei cu numele simplu de Maria.

Cuplul în grija căruia a fost găsită fetiţa era format din o femeie de 40 de ani şi un bărbat de 39 de ani, de etnie rromă. Întrebaţi de originile fetiţei, cuplul şi-a schimbat declaraţiile de la un moment la altul. Prima oara au declarat ca fetiţa este copilul lor, însă testele ADN au confirmat că nu este adevărat. Mai apoi au spus că mama fetiţei, o româncă, le-a încredinţat-o câteva momente pe stradă ca mai apoi să nu se întoarcă după ea. O ultimă declaraţie a fost că au găsit micuţa abandonată când era bebeluş într-o păturică.

Nu am rănit-o în nici un fel. O iubim şi ea ne iubeşte pe noi…i-am dat tot ce am putut, tot ce le-am dat şi restul copiilor noştri” a declarat femeia în grija căruia a fost găsită fetiţa.

Fetiţa trăia, pe lângă cuplu, cu încă 13 copii. Femeia de 40 de ani deţine două buletine separate care demonstrază ca este înregistrată ca mamă pentru 10 copii în total. Însă înregăstrările arată ca femeia a reuşit să nască trei copii într-o perioadă de 5 luni, şi alţi trei copii într-o perioadă de trei luni – lucru imposibil.

Conform poliţiei elene şi a ziarului Daily Mail, părinţii rromi au fost luaţi în custodie, iar fetiţa a ajuns la spital, iar mai apoi la o organizaţie de caritate numită “Zâmbetul Copilului”( The smile of the child) până când vor fi depistaţi părinţii biologici ai fetiţei.

Primim informaţii de peste tot din Europa care arată că această problemă, a copiilor dispăruţi ce cad în mâinile rromilor, este o problemă răspândită pe tot continentul” a afirmat şeful de poliţie Vasilis Halatsis, conform ziarului Daily Mail

Pozele de la locul unde a fost găsită fetiţa Maria

Surse foto: Daily Mail, Reuters, AFP, Athens Picture Agency

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore