ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Handbal feminin, juniori II. Unirea Sânnicolau Mare, mai bună ca Peciu Nou. Din ce cauză ar fi putut pierde meciul gazdele

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Meci cu peripeții ieri, în Sala Sporturilor „Ioan Morar” din Sânnicolau Mare. Gazdele de la Unirea și echipa din Peciu Nou s-au întâlnit într-o partidă care a contat pentru etapa a III-a, din cadrul Campionatului Național de juniori II, la handbal feminin. Câștig de cauza a avut Unirea, chiar dacă la pauză a fost condusă cu 10-12. Scorul final a fost 24-19.

Conduse de pe bancă de Raul Ciolpan, acompaniat de Dani Morar, uniristele au intrat foarte bine în meci, preluând conducerea și distanțându-se la trei goluri diferență. Totuși, Peciu Nou a arătat că are un cuvânt de spus în partida de pe Aranca. Principalele arme, surorile Balogh, și-au pus amprenta asupra răsturnării scorului până la pauză, 10-12.

Repriza secundă s-a desfășurat în aceeași notă echilibrată. Cele mai mari probleme întâmpinate de gazde au fost cu 6 minute înainte de meci, atunci când s-a întrerupt curentul într-o zonă importantă a orașului Sânnicolau Mare, inclusiv în sala din oraș, iar dacă ar mai fi durat, partida ar fi fost pierdută la masa verde. Pana de curent le-a priit însă gazdelor care, după revenire, au marcat două goluri rapide și s-au desprins pe tabelă, scor final 24-19.

Cele două echipe sunt repartizate în grupa G a Campionatului Național de juniori II, la handbal feminin, alături de LPS Sebeș, care conduce grupa după 3 partide, având maximum de puncte. LPS Banatul este pe ultima treaptă a podiumului, cu 3 puncte, la fel ca și Peciu Nou. CSS Hunedoara, cu două puncte, este pe penultimul loc, iar ASC Victoria Nădlac este lanterna roșie, fără vreun punct.

Lista marcatoarelor:

Unirea Sânnicolau Mare: Ada Nița 6 goluri, Crina Asaftei 6, Delia Moldovan 4, Roosz Suba Karina 4, Cristina Miculescu 1

Peciu Nou: Andreea Balogh 5, Gabriela Balogh 4, Maja Eremici 4, Zlatinca Bezar 3, Bianca Bujora 2, Cătălina Dragomirescu 1

Foto: Arhivă

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore