Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La Timişoara, defrişarea se face zi şi noapte, pentru motive… diverse EXCLUSIV FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Caz ciudat sâmbătă seara la intrarea în cartierul Cora, situat pe Calea Aradului, după ieşirea din Timişoara. Pe marginea şoselei de patru benzi ce merge spre Arad, doi bărbaţi tăiau, de zor, un copac care nu pare a fi nici „copt”, nici în posibilitatea de a pune viaţa cuiva în pericol.

Aşa cum ne-am obişnuit de-o vreme, în Timişoara, copacii dispar pe capete din diverse motive, mai mult sau mai puţin importante. La fel pare şi situaţia de faţă, dar vine automat şi o întrebare. Dacă în cazul celor din Piaţa Libertăţii „există o explicaţie”, nu o găsim pe cea din imagini. Doi bărbaţi defrisăază de zor un capac de pe maginea drumul, bărbaţi dotaţi cu scule, dar cu o maşină care nu pare a fi capabilă să şi transporte „prada”, semn că aceştia au venit doar să doboare arborele, dar de ce pe-nserate?

Oare le apucă hărnicia pe autorităţi doar noaptea sau acest copac e tăiat ilegal pentru a face vizibilă reclama din spatele lui?

 

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare