defrisare-ilegala-arbori-calea-aradului

Caz ciudat sâmbătă seara la intrarea în cartierul Cora, situat pe Calea Aradului, după ieşirea din Timişoara. Pe marginea şoselei de patru benzi ce merge spre Arad, doi bărbaţi tăiau, de zor, un copac care nu pare a fi nici „copt”, nici în posibilitatea de a pune viaţa cuiva în pericol.

Aşa cum ne-am obişnuit de-o vreme, în Timişoara, copacii dispar pe capete din diverse motive, mai mult sau mai puţin importante. La fel pare şi situaţia de faţă, dar vine automat şi o întrebare. Dacă în cazul celor din Piaţa Libertăţii „există o explicaţie”, nu o găsim pe cea din imagini. Doi bărbaţi defrisăază de zor un capac de pe maginea drumul, bărbaţi dotaţi cu scule, dar cu o maşină care nu pare a fi capabilă să şi transporte „prada”, semn că aceştia au venit doar să doboare arborele, dar de ce pe-nserate?

Oare le apucă hărnicia pe autorităţi doar noaptea sau acest copac e tăiat ilegal pentru a face vizibilă reclama din spatele lui?

 

Articolul precedentTimişul, al doilea judeţ cu cea mai mare pondere în PIB
Articolul următorSite-ul primarului din Timişoara, ţinta hackerilor
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII