mihai-stoichescu1

Federaţia Română de Motociclism a anunţat că, datorită condiţiilor meteo nefavorabile din ultima perioadă, etapa a doua din Campionatul Naţional Individual de Motocros al României, programată la Copşa Mică, din 10-11 mai 2014, se amână pană la o dată care va fi comunicată ulterior.

Această amânare este de bun augur pentru clubul Moto Extrem Lugoj, deoarece, marţi după-amiază, campionul naţional Mihai Stoichescu s-a accidentat, la un antrenament desfăşurat pe pista din oraşul de pe Mureş.

“Mihai a executat o săritură foarte grea şi a căzut cu motorul. Am ajuns la spitalul din Lugoj şi de aici am fost trimişi la Timişoara pentru investigaţii. Stoichescu are o atelă la mână, însă stare lui nu este foarte gravă. Sperăm să se recupereze repede şi la următoarea etapă să fie apt”, a declarat Liviu Jigmond, antrenorul lugojeanulului.

Cel de-al doilea pilot al clubului lugojean, Vlad Roşu, este în continuare nerefăcut după accidentarea pe care a suferit-o în urmă cu aproape o lună, la Motocross Cup, de la Ciolpani, unde şi-a rupt mâna. Vlad, concurează în competiţia naţională de amatori şi a ratat deja prima etapă de săptămâna trecută, de la Valea lui Mihai, din judeţul Bihor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here