Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialNesimţiţii din traficul de pe la noi sau cazurile trei, doamne, şi...

Nesimţiţii din traficul de pe la noi sau cazurile trei, doamne, şi toţi trei FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cazul nesimţitului numărul unu: posesorul Volkswagen-ului Golf, cel mai probabil un student ingrat şi plictisit. Acesta şi-a parcat autovehiculul în faţa bibliotecii ce aparţine de Universitatea Politehnică, blocând o maşină parcată regulamentar. Nefericitul în cauză a fost nevoit să aştepte mai bine de două ore, până în momentul în care pseudo-şoferul şi-a finalizat d’ale cotidianului şi, în bunătatea sa, a considerat că poate permite şi altor persoane să-şi continue ziua.

În cazul cu numărul doi întâlnim 3 distinse personaje, dintre care am putea trage de păr o scuză pentru şoferul Opel-ului pe motiv că ar putea întreprinde o acţiune economică, să zicem. În rest … se pare că respectivul are Jeep, dar nu are teren, iar probabil posesorul de Polo a vrut să se aşeze pe bancă, cu maşina, poate la Arad.

Ultimul, dar nicidecum cel din urmă, caz îl regăseşte în imagini, proptit pe strada Pestalozzi în faţa hotelului NH, pe stimabilul posesor al unui Ford Kuga. Un alt „monsieur” plecat în căutarea bunului-simţ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Amenda mica nu descurajeaza nesimtitii care parcheaza pe liniia de tramvai, la Timisoara

Sancțiunile aplicare de polițiștii locali și faptul că autovehicule sunt ridicate de Societatea de...

Soferi, se inchide traficul pe o strada din Timisoara!

Șoferii care tranzitează capitala Banatului sunt avertizați de Serviciul Transporturi din cadrul Primăriei Municipiului...

Nesimtitii nu renunta sa arunce gunoaie pe strada, prin cartierele Timisoarei

Au fost aplicate noi sancțiuni drastice de polițiștii locali, după ce mai multe persoane...