ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

NIS Petrol Timișoara și București, în percheziții DIICOT, pe motive de spionaj

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Azi dimineața, puțin după ora 10, sub coordonarea unui procuror al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism, au avut loc mai multe descinderi la o serie de adrese aparținând SC NIS Petrol, atât din Timișoara, cât și din București dar și la domiciliile unor angajați ai companiei.

Din primele informații rezultă că, în acest moment, se derulează percheziții în 5 locații private din Timișoara si alte 3 din București. Surse din cadrul DIICOT au confirmat pentru voceatimisului.ro că, în baza unor informații și unor proceduri speciale, s-au conturat suspiciuni rezonabile conform cărora o serie de documente sensibile, privind calitatea solului și catalogate drept secret de serviciu, au fost transmise, prin terți, către un serviciu secret străin din afara României.

SC NIS Petrol SRL Romania este o subdivizie a gigantului rusesc Gazprom.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE: Ca urmare a anchetei preliminare, 4 persoane din cadrul firmei SC NIS Petrol SRL, cetățeni români și străini, au fost acuzate de divulgarea de informații secrete privind rezervele minerale ale României către firma mama din Serbia. 

Procurorii DIICOT au formulat acuzații sub aspectul comiterii infracțiunilor de divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice si transfer neautorizat de date informatice, reținându-se că aceștia “… în calitate de angajați, având responsabilitate de natură managerială sau de altă natură în cadrul firmei ori, dimpotrivă, neavând autorizarea necesară desfășurării anumitor operațiuni, au eludat normele metodologice pentru aplicarea Legii petrolului, respectiv procedurile impuse de catre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale și au transmis date nedestinate publicității privind fondul de resurse (rezerve minerale) din România către firma din același consorțiu din Serbia„.

Ancheta în acest dosar a beneficiat de sprijinul SRI si SIE.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss
Tiberiu Kiss
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

5 COMENTARII

  1. […] Luni dimineața, sub coordonarea unui procuror al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism, au avut loc mai multe descinderi la o serie de adrese aparținând SC NIS Petrol, în București și Timișoara, dar și la domiciliile unor angajați ai companiei, pentru suspiciunea de spionaj, potrivit voceatimisului.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore