Pe timp de iarnă, oamenii străzii au adăpost non-stop

0
1033

 În urma scăderii simțitoare a temperaturilor de afară, Primăria Municipiului Timişoara a decis ca adăpostul pentru oamenii străzii,  amenajat pe str. Învățătorului din Timișoara , să funcționeze 24 de ore din 24, adică non-stop.

Acest adăpost, are 34 de paturi şi este pus în acţiune  în punctul termic 45 al Colterm pentru a sprijini persoanele fără adăpost care au de suferit pe timpul iernii din cauza frigului.

Pe lângă persoanele depistate în stradă de polițiștii locali, în cadrul acțiunilor organizate pe această linie, o mare parte dintre cei aflați în această situație se prezintă singuri la adăpost, în ultimele zile, fiind înregistrate în locația respectivă în medie 40 de persoane. Aceștia beneficiază și de o masă constând în sanvdich-uri și ceai cald din partea cantinei de ajutor social. Polițiștii locali asigură permanent ordinea la adăpost pentru prevenirea unor eventuale incidente. 

 

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.