goia

Un nesimţit care îşi bate joc de timişoreni – aşa sună cea mai recentă „descriere” pe care primarul Timişoarei, Nicolae Robu, i-a făcut-o managerului Regiei Autonome de Transport din Timişoara, Ioan Goia. Războiul dintre primar şi şeful regiei a izbucnit acum două săptămâni, când Robu a cerut public demisia lui Goia, pe motiv că nu gestionează eficient regia de transport.

„Și la vaporașe acum cică dau din umeri. Nu știu care e situația, dar acești oameni sunt iresponsabili, nu au ce căuta în funcția de directori. V-am spus cer AGA care e formată din toți consilierii locali să se întrunească și să ia aceste măsuri radicale. Nu mai merge cu vorba, trebuie luate aceste măsuri radicale, nici nu mai e cazul să se aștepte expirarea mandatului, oricum mandatele lor de directori expiră pe parcursul acesteui an. (…) Ceea ce cred este că sunt incapabili și sunt indolenți. (…) Nu se pot face comparații între domnul Nasleu și domnul Goia, domnul Goia este un manager foarte slab, nu am de ce să fac comparație”, declara primarul acum două săptămâni.

Astăzi, Nicolae Robu s-a enervat din nou pe Goia, care nu a răspuns cererii de demisie, acuzând că managerul regiei ar fi lipsit de bun-simţ.

„Cele două minibuze pentru turişti nu au fost parte a sistemului de transport în comun, ci ele au fost gândite pentru transporturi punctuale de turişti. Deci ies din discuţia generală. Cele şase minibuze trebuie să fie introduse în folosinţă, eu nu am posibilitatea să le introduc cu forţa. Ceea ce pot să fac este să pun toată presiunea pe conducerea RATT şi aţi văzut că pun presiune pe toată conducerea RATT. Mai sunt câteva luni până când expiră mandatul acestui individ nesimţit, neruşinat, care sfidează un oraş întreg împreună cu cei din jurul lui. Aceştia sunt termenii potriviţi pentru acest personaj. El s-a ocupat să construiască un campus monastiresc şi vrea să facă muzeu că astea sunt priorotăţile oraşului, că efrig, că e cald când oamenii stau să aştepte vehiculele în staţie el îmi spune că merge bine sistemul”, a comentat Robu.

Articolul precedentJefuit în Iosefin, după ce i s-a cerut o ţigară. Cum a fost prins hoţul de Poliţia Locală
Articolul următorSubvenţii record, de la bugetul local, pentru Colterm. Ce pierderi a avut compania în 2016
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII