Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pesedistul Adrian Cionca, pe coperta ”Luxury – Rich & Famous”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Omul de afaceri Adrian Cionca, fost candidat al PSD Timiș pentru un loc în Camera Deputaților, este exemplul viu că vorbele lui Ion Iliescu – ”sărac și cinstit” – nu mai au nicio însemnătate pentru social-democrații bănățeni. Până la urmă, la prima vedere, timișoreanul Cionca pare să fie singurul pesedist care a intrat în politică fără nici cel mai mic gând de îmbogățire sau de parvenire.

Nu de alta dar azi, când vorbim, Adrian Cionca, la vârsta de numai 31 de ani, este deja un om realizat din toate punctele de vedere atât pe plan familial, cât și financiar. Tânărul antreprenor bănățean, patron și director al RPC Group, firmă care se ocupă cu dezvoltări imobiliare, a făcut o avere de milioane de euro din construcții și vânzări de apartamente. Toate, înainte de a intra în PSD și de a se alătura echipei Sorin Grindeanu și Alfred Simonis.

Și, spre deosebire de colegii săi, care și-au dezvoltat carierele profesionale și vocația de politician pe banii statului român, Adrian Cionca este printre puținii social-democrați – dacă nu cumva chiar singurul – care n-are niciun stres să stea cu averea la vedere și, mai mult decât orice, să o mai și etaleze cu nonșalanță fără nici cel mai mic risc de a fi reperat de ANI sau DNA.

Oricum, pesedistul Adrian Cionca, chiar dacă nu a reușit să prindă un loc în Camera Deputaților la ultimele alegeri parlamentare din iarna anului trecut, fiind plasat pe o poziție semi-eligibilă de către cei din PSD Timiș, a dat lovitura sub o altă formă.

Practic, a devenit primul membru al PSD, la nivel național, care a apărut pe coperta unei reviste de lux. Da, nu în paginile vreunui ziar de scandal și nici în antetul vreunui site de investigații jurnalistice. Ceea ce, fie vorba între noi, chiar este o noutate când vine vorba despre social-democrați.

Așadar, pe 28 septembrie a.c., Adrian Cionca a apărut pe prima pagină a revistei ”Luxury – Rich & Famous”, la bordul unei mașini de lux și într-o ținută smart-casual impecabilă. Și, sub titlul ”Sunt un om care iubește oamenii”, pesedistul bănățean este prezentat ca fiind un tânăr antreprenor care a plecat de jos și a învățat de la oamenii din jurul, dar și din experiențele prin care a trecut, ”lucruri care l-au ajutat să devină omul de azi”: milionar, familist convins și, nu în ultimul rând, pesedist!

Practic, fie ca intenționat sau nu, Adrian Cionca a reușit un lucru demn de toată lauda, când vine vorba despre politicienii români: să pună totul pe tavă, la vedere!

Și mai mult decât orice să demonstreze că poți să fii un om de stânga, fără a fi nevoit să ascunzi averi pe mătuși, frați și surori, bogății acumulate pe mandate de parlamentar sau prin tot soiul de sinecuri și funcții publice.

foto:luxury.ro

5 COMENTARII

  1. Cionca este NASUL fiicei lui Titus Corlatean . Va fi primul pe listele PSD la viitoarele alegeri. Adica din sustinator PD-PDL-PNL sa ajungi BRUSC vicepresedinte PSD este ceva!!!!Poate munci Simonis si toata echipa PSD, lista este impusa de Ciolacu- Corlățean…pentru Timiș!!!

    • Ia-le banii, da-i incolo de pesedisti. Ia-i pe toti, daca poti. Oricum tot de la tine i-au luat…

      Radem glumim, dar baiatul asta e nehalit. Are bani, dar a intrat si in psd. Nimeni nu intra acolo pentru altceva decat sa fure. Atat. E singurul lor scop. Deci nu-i ajunge ce are acuma, vrea mai mult. Si vrea mai mult din parlament, sa va rada in nas cu imunitatea. Sa fure si sa nu pateasca nimic. Ce sa zic, Radu, promoveaza-l. SIGUR n-o sa regreti…

      • Stai flexat. Are cine sa-l tundă și sa-l barbiereasca pe dl Cionca, acest golden boy al politicii. E coada la casierie. Doar nu-ti închipui ca mergem cu valul?! Sa fim sănătoși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare