„Ripi” face scor într-un meci de o oră. Ripensia Timişoara 11-0 Timişul II Şag

- Advertisement -

"Ripi" face scor într-un meci de o oră. Ripensia Timişoara 11-0 Timişul II Şag 1Ripensia Timişoara s-a impus din nou la scor, de data aceasta în faţa ocupantei locului trei în Campionatul Municipal, Timişul II Şag, pe care galben-roşii au învins-o cu 11-0, meciul fiind oprit în minutul 55 datorită faptului că oaspeţii au rămas în doar cinci jucători de câmp.

Cu 11 sportivi pe foaia de joc, însă pe teren cu doar 10 fotbalişti, Timişul II Şag a rezistat în faţa Ripensiei 20 de minute, după care golurile au început să curgă fluviu.Păscăleanu a deschis sarabanda golurilor, pentru ca două minute mai târziu să-l urmeze Năvală. Minutul 24, adică după alte două minute, scorul devenea deja 3-0 după ce nefericitul Sârcă şi-a introdus mingea în propria poartă. Repriza secundă s-a încheiat cu 6-0 pentru galben-roşii, marcatorii până la pauză fiind încă o dată Păscăleanu, dar şi „bomberul” Boghian alături de Petrişor.

Partea a doua a meciului a început cu un şoc pentru asistenţa de pe „Electrica”, oaspeţii revenind în teren cu doar şase fotbalişti, cu excepţia portarului. La zece minute de la reluare, cu ajutorul lui Nichitean, care a marcat de două ori, Petrişor şi Boghian, scorul ajungea la 11-0, pentru Ripensia, minutul 55 fiind ultimul al partidei. Unul dintre jucătorii Şagului a căzut la pământ, acuzând o accidentare gravă, nemaiputând continua, obligându-l astfel pe centralul Costel Dobrişan să fluiere finalul partidei întrucât oaspeţii nu mai aveau numărul minim de jucători de câmp impuşi de regulament, iar astfel se încheie Ripensia Timişoara – Timişul II Şag, 11-0.

Prin cele 3 puncte obţinute astăzi şi profitând de remiza dintre Millenium II şi Termo, galben-roşii se distanţează în fruntea clasamentului, având cu două puncte mai mult faţă de urmăritoarea din Giarmata.

Ripensia Timişoara: Mercescu, Hoţa, Uzun, Mureşan, Petrişor, Năvală, Michi, Păscaleanu, Popa, Nichitean, Boghian.

Timişul II Şag: Prăjan, Bercea, Sârcă, Mărgăneanţu, Ciobanu, Parvany, Baldovin, Racoceanu, Braşoveanu, Dumitraşcu, Tuleu.

Ripensia mai are de disputat o singură etapă din acest tur de campionat, vinerea viitoare, de la ora 14:00, împotriva celor de la LPS Banatul. Deşi meciul este considerat a fi în deplasare, confruntarea dintre cele două formaţii ar putea avea loc pe arena „Electrica”, datorită stării mai bune a suprafeţei de joc.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

CJ Timis se lauda cu transparenta in alegerea finantarii proiectelor culturale si sportive pe anul 2019

Consiliul Județean Timiș (CJT) supune dezbaterii publice ghidurile privind...

Timisoara mai poate astepta: CNI finanteaza un stadion de 10.000 de locuri la Slatina

La începutul acestei săptămâni, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin...

OFICIAL Finanțarea ACS Poli de la bugetul Timișoarei, ajutor de stat. Primarul Robu dă înapoi

Vești extrem de proaste pentru susținătorii ACS Poli din...

Din aceeași categorie

Categorii Populare