Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Ripi” face scor într-un meci de o oră. Ripensia Timişoara 11-0 Timişul II Şag

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
19.7 ° C
20.1 °
18.9 °
48 %
2.1kmh
0 %
mar
20 °
mie
25 °
joi
23 °
vin
23 °
sâm
22 °

Ripensia Timişoara s-a impus din nou la scor, de data aceasta în faţa ocupantei locului trei în Campionatul Municipal, Timişul II Şag, pe care galben-roşii au învins-o cu 11-0, meciul fiind oprit în minutul 55 datorită faptului că oaspeţii au rămas în doar cinci jucători de câmp.

Cu 11 sportivi pe foaia de joc, însă pe teren cu doar 10 fotbalişti, Timişul II Şag a rezistat în faţa Ripensiei 20 de minute, după care golurile au început să curgă fluviu.Păscăleanu a deschis sarabanda golurilor, pentru ca două minute mai târziu să-l urmeze Năvală. Minutul 24, adică după alte două minute, scorul devenea deja 3-0 după ce nefericitul Sârcă şi-a introdus mingea în propria poartă. Repriza secundă s-a încheiat cu 6-0 pentru galben-roşii, marcatorii până la pauză fiind încă o dată Păscăleanu, dar şi „bomberul” Boghian alături de Petrişor.

Partea a doua a meciului a început cu un şoc pentru asistenţa de pe „Electrica”, oaspeţii revenind în teren cu doar şase fotbalişti, cu excepţia portarului. La zece minute de la reluare, cu ajutorul lui Nichitean, care a marcat de două ori, Petrişor şi Boghian, scorul ajungea la 11-0, pentru Ripensia, minutul 55 fiind ultimul al partidei. Unul dintre jucătorii Şagului a căzut la pământ, acuzând o accidentare gravă, nemaiputând continua, obligându-l astfel pe centralul Costel Dobrişan să fluiere finalul partidei întrucât oaspeţii nu mai aveau numărul minim de jucători de câmp impuşi de regulament, iar astfel se încheie Ripensia Timişoara – Timişul II Şag, 11-0.

Prin cele 3 puncte obţinute astăzi şi profitând de remiza dintre Millenium II şi Termo, galben-roşii se distanţează în fruntea clasamentului, având cu două puncte mai mult faţă de urmăritoarea din Giarmata.

Ripensia Timişoara: Mercescu, Hoţa, Uzun, Mureşan, Petrişor, Năvală, Michi, Păscaleanu, Popa, Nichitean, Boghian.

Timişul II Şag: Prăjan, Bercea, Sârcă, Mărgăneanţu, Ciobanu, Parvany, Baldovin, Racoceanu, Braşoveanu, Dumitraşcu, Tuleu.

Ripensia mai are de disputat o singură etapă din acest tur de campionat, vinerea viitoare, de la ora 14:00, împotriva celor de la LPS Banatul. Deşi meciul este considerat a fi în deplasare, confruntarea dintre cele două formaţii ar putea avea loc pe arena „Electrica”, datorită stării mai bune a suprafeţei de joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare