ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Scandalul Spitalului Regional continuă la Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ciprian Mihok l-a acuzat astăzi pe Horia Cristian, în conferința de presă PNȚCD, că nu dorește construirea unui spital regional deoarece ar avea interese personale de finanțare a unui spital propriu care să deservească urgențele din oraș.

Mihok susține că Horia Cristian, alături de Mihai Ionac, membru și el PNL, împreună cu oamenii de afaceri Octavian Otiman și Dan Lăzăreanu au cumpărat un bloc în zona Căii Torontalului, pentru care vizau un parteneriat public privat pentru ridicarea unui spital regional. Cei patru ar fi solicitat un certificat de urbanism pentru a transforma imobilul în clădire medicală. Mihok consideră că acesta ar fi adevăratul motiv pentru care penelistul nu dorește finanțarea Timișoarei din bugetul de stat în ceea ce privește construirea unui spital în clădirea de la ieșirea din oraș, și îi solicită demisia deptatului PNL pentru faptul că interesul personal ar fi primat în fața interesului timișorenilor.

În urma acuzațiilor Horia Cristian a trimis un comunicat de presă prin care dezminte afirmațiile țărănistului și îl acuză de calomnie:

„Nu este un secret că, într-o relație particulară, am acordat consultanță din punct de vedere medical privind oportunitatea și funcționarea unei investiții private în domeniul sănătății în Timișoara. Informațiile au fost folosite de investitor, cu acordul meu, pentru a obține un credit din partea unei bănci care a considerat că planul de afaceri este corect și sustenabil, ceea ce este în continuare adevărat. Din păcate, grupul de firme care derula investiția a intrat în insolvență încă din 2013, ceea ce a dus la blocarea proiectului. Investiția la care faceți referire prevedea construirea unui spital privat de 100 de paturi, în domeniul chirurgiei cardiace, vasculare și neurochirurgiei și oferea servicii de chirurgie programabilă. În niciun caz nu se adresa urgențelor medico-chirurgicale. SPITALUL REGIONAL, pe de altă parte, așa cum a fost el definit încă din 2008 prin documentele strategice ale MS, ar trebui să fie un spital de aproximativ 600 paturi, care, prin definiție, este un spital destinat în exclusivitate urgențelor medico-chirurgicale. Așa cum am spus și nu doresc să repet, Timișoara are deja un spital regional “de facto” – Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. Ca atare afirmația dumneavoastră că acest spital privat ar fi la “concurență” cu un spital regional este ridicolă și calomnioasă. Ridicolă pentru că dovediți că nu aveți niciun fel de cunoștințe în domeniul sanitar: gama de servicii ar fi fost complet diferită de cea a unui spital regional, numărul de paturi nu este comparabil, serviciile nu ar fi fost de urgență și mai ales serviciile nu ar fi fost decontate din bani publici. Calomnioasă pentru că afirmația dumneavoastră este o simplă confabulație din categoria amatorilor avizi de publicitate gratuită. ” a declarant deputatul.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore