Primarul Nicolae Robu a felicitat-o pe scriitoarea Adriana Babeți pentru premiul „Cea mai bună carte a anului 2013” câștigat de timișoreancă pentru volumul „Amazoanele. O poveste” Edilul a ținut să îi mulțumească scriitoarei într-un cadru festiv, și să își exprime recunoștiința pentru faptul că performanța Adrianei Babeț se înscrie în registrul cultural al orașului Timișoara.

„Am ținut să marcăm așa cum se cuvine o asemenea performanță, vreau să îmi exprim recunoștiința și aprecierea pentru performanța doameni Babeți. Timișoara este performantă în toate sectoarele trăirii sale, până la urmă un oraș de talia Timișoarei este o forță și poate fi o forță în toate domeniile. Eu mă bucur că, în plan cultural, avem artiști de marcă, avem oameni de mare anvergură care fac cinste orașului nostru prin creația lor. Printre acești oameni se află și Adriana Babeți. Le mulțumesc pentru tot ce fac și pentru perfomranțele pe care le obțin, pentru îmbogățirea Timișoarei cu creațiile lor” a explicat primarul.

La rândul ei, Adriana Babeți i-a mulțumit edilului pentru invitația la Primărie, declarând că se simte mai onorată decât a fost la București, deoarece este prima oară când municipalitatea sărbătorește un scriitor în acest fel.

„Mă simt extrem de onorată, mai onorată ca la București pentru că nu-mi amintesc ca un scriitor să mai fi fost astfel sărbătorit la Primăria Timișoara. E un gest de o extremă delicatețe din partea domnului primar, te simți apreciat pentru ceea ce încerci să faci” a declarat scriitoarea.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII