Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimişorean reţinut de Poliţie pentru că a dat "iama" în două magazine....

Timişorean reţinut de Poliţie pentru că a dat „iama” în două magazine. Vezi ce-a furat bărbatul şi ce i-au făcut poliţiştii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Oamenii legii de la Secţia 1 Timişoara au identificat un bărbat bănuit de furturi din societăţi comerciale. Aceştia îl suspectează pe bărbatul de 36 de ani pentru că în noaptea de 9 spre 10 iunie 2014, timişoreanul ar fi pătruns, prin forţarea ferestrei, în două societăţi comerciale situate pe strada Simion Bărnuţiu, din Capitala Banatului, iar din interior ar fi sustras două laptopuri, un televizor tip LCD, o bormaşină şi alte bunuri. Prejudiciul creat prin comiterea faptelor este estimat la 6.000 de lei.

În cursul zilei de ieri, în vederea probării activităţii infracţionale, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului, unde au găsit televizorul sustras, acesta fiind ridicat în vederea continuării cercetărilor. Oamenii legii au mai reuşit recuperarea unui laptop, care fusese valorificat.

Timişoreanul hoţ s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, procedându-se la reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J. Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanei în cauză şi recuperării întregului prejudiciu cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare