ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timişorean reţinut de Poliţie pentru că a dat „iama” în două magazine. Vezi ce-a furat bărbatul şi ce i-au făcut poliţiştii

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Oamenii legii de la Secţia 1 Timişoara au identificat un bărbat bănuit de furturi din societăţi comerciale. Aceştia îl suspectează pe bărbatul de 36 de ani pentru că în noaptea de 9 spre 10 iunie 2014, timişoreanul ar fi pătruns, prin forţarea ferestrei, în două societăţi comerciale situate pe strada Simion Bărnuţiu, din Capitala Banatului, iar din interior ar fi sustras două laptopuri, un televizor tip LCD, o bormaşină şi alte bunuri. Prejudiciul creat prin comiterea faptelor este estimat la 6.000 de lei.

În cursul zilei de ieri, în vederea probării activităţii infracţionale, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului, unde au găsit televizorul sustras, acesta fiind ridicat în vederea continuării cercetărilor. Oamenii legii au mai reuşit recuperarea unui laptop, care fusese valorificat.

Timişoreanul hoţ s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, procedându-se la reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J. Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanei în cauză şi recuperării întregului prejudiciu cauzat.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore