Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieVaporașele vin, la vară, pe Bega! Ce se întâmplă cu bicicletele puse...

Vaporașele vin, la vară, pe Bega! Ce se întâmplă cu bicicletele puse la dispoziție GRATUIT

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Două dintre cele mai ”interesante” mijloace de transport în comun care vor intra în 2015 în portofoliul RATT sunt vaporașele de mici dimensiuni (vaporetto) care, conform spuselor primarului Nicolae Robu, din vara acestui an vor fi deja puse în funcțiune, în timp ce bicicletele, care vor ”aștepta” în stațiile intemodale, sunt și ele ”pe vine”.

”Sunt în derulare licitațiile pentru achiziția echipamentelor aferente proiectului de reabilitare a infrastructurii urbane a malurilor Canalului Bega. Asta înseamnă că licitația pentru achiziția de vaporetto este în derulare. Pe 12 ianuarie se vor deschide ofertele și vrem să meargă cât mai repede să putem achiziționa aceste mijloace de transport pe implementarea transportului public pe apă, alături de transportul de agrement pe Canalul Bega” a explicat, marți, Nicolae Robu. Primarul Timișoarei estimează că în cea de-a doua jumătate a acestui an vom putea călători deja cu vaporașele pe Bega.

”Cealaltă licitație, la care ofertele se deschid pe data de 8 ianuarie, aferentă aceluiași proiect, vizează achiziția de biciclete și celelalte echipamente pentru gestiunea bicicletelor. Proiectul de reabilitare a malurilor Begăi cuprinde inclusiv crearea acelor stații de biciclete, care vor putea fi folosite cu gestiune pe sistem informatic” a mai spus edilul-șef al capitalei Banatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare