Velcea satisfăcut pe deplin: „Sunt mândru de jucători!”

0
935

Cu două victorii consecutive, pe teren advers, după ce a învins FCM Tg. Mureş cu scorul de 2-1, tehnicianul bănăţenilor, Vali Velcea, se declară mulţumit de jocul echipei sale, acesta felicitându-şi elevii la finalul partidei. „Principalul” alb-negrilor a spus, la final de meci, că este mândru de jucătorii pe care-i are în lot pentru că învaţă repede ce au de făcut.

După victoria obţinută de ACS Poli Timişoara, la Târgu Mureş, scor 2-1 pentru bănăţeni, tehnicianul oaspeţilor – Vali Velcea, a declarat la conferinţa de presă, de la finalul partidei, că este bucuros pentru victoria obţinută pe Trans Sil, considerând că Poli are un avantaj în ecuaţia „promovantelor”. „Mă bucur că am reuşit să luăm un avantaj substanţial în disputa cu contracandidatele la promovare. Mă bucur că nu am pierdut în acest sezon. Sunt mândru de elevii mei, şi-au dat repede seama că trebuie să fii ager şi iute în fotbal şi sunt receptivi în tot ceea ce muncim. Cred că această victorie ne propulsează într-o postură bună în primele două poziţii din clasament. La ce ne aşteptă în etapele următoare, dacă reuşim să ne impunem la fel, cred ca şansele pentru a arăta un joc frumos şi eficient sunt mari, în condiţiile obiectivului care ne este impus” a spus Velcea.

Un alt capitol atins de Velcea a fost absenţa din lot a căpitanului Poparadu, banderola acestuia fiind preluată de experimentatul Silviu Bălace. „Absenţa lui Poparadu a fost rezolvată de echipă, linia mediană a reuşit să compenseze lipsa din teren a acestuia şi de aceea sunt jucători polivalenţi în echipă. În orice moment, sunt fotbalişti care pot să îi înlocuiască pe cei care au un număr mai mare de meciuri” a explicat tehnicianul alb-negrilor, care a concluzionat revenind la pratida câştigată azi de bănăţeni: „M-a mulţumit jocul, mă aşteptam să avem un meci bun. Diferenţa s-a văzut, i-am depăşit atât fizic şi tehnic, cât şi mental pe mureşeni, cu mici greşeli ale echipei mele, inerente, care au mai fost comise pe durat meciului” a încheiat Velcea.

După acest meci ACS Poli Timişoara rămâne pe locul secund în Seria Vest a Ligii a II-a, la patru puncte în spatele liderului Corona Braşov.

sursa foto: acspoli.ro

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.