Deşi meteorologii au anunţat de zile bune, ninsori în toata ţara, incluisv în vest, se pare că autorităţile timişorene au uitat de acest fapt sau au fost mult mai preocupate de alegerile din data de 9 decembrie.

În această dimineaţă, şoferii timişoreni au avut parte de o surpriză mai puţin fericită: deşi carosabilul era încărcat cu  zăpadă, nici o maşină de deszăpezire nu a fost prezentă pe străzile Timişoarei, circulându-se astfel cu viteze de 5 km/h.

Şoferii au fost revoltaţi de lipsa maşinilor de deszăpezire, acuzând  autorităţile timişorene.

„Este inadmisibil aşa ceva, de câteva zile anunţă la televizor ninsori, iar ei nu au făcut nimic pentru a asigura o bună circulaţie”, a declarat un şofer aflat în trafic.

Având în vedere vremea rece, ne întrebăm dacă angajaţii firmei de deszăpezire cu care s-a semnat contractul, nu se află la căldură, gândindu-se cu cine să voteze, căci de străzi se pare că au uitat!!!

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.