ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Avem zăpadă, dar nu şi maşini de deszăpezire!!! Responsabilii stau la căldură!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Deşi meteorologii au anAvem zăpadă, dar nu şi maşini de deszăpezire!!! Responsabilii stau la căldură! 1unţat de zile bune, ninsori în toata ţara, incluisv în vest, se pare că autorităţile timişorene au uitat de acest fapt sau au fost mult mai preocupate de alegerile din data de 9 decembrie.

În această dimineaţă, şoferii timişoreni au avut parte de o surpriză mai puţin fericită: deşi carosabilul era încărcat cu  zăpadă, nici o maşină de deszăpezire nu a fost prezentă pe străzile Timişoarei, circulându-se astfel cu viteze de 5 km/h.

Şoferii au fost revoltaţi de lipsa maşinilor de deszăpezire, acuzând  autorităţile timişorene.

„Este inadmisibil aşa ceva, de câteva zile anunţă la televizor ninsori, iar ei nu au făcut nimic pentru a asigura o bună circulaţie”, a declarat un şofer aflat în trafic.

Având în vedere vremea rece, ne întrebăm dacă angajaţii firmei de deszăpezire cu care s-a semnat contractul, nu se află la căldură, gândindu-se cu cine să voteze, căci de străzi se pare că au uitat!!!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore