Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieAvem zăpadă, dar nu şi maşini de deszăpezire!!! Responsabilii stau la căldură!

Avem zăpadă, dar nu şi maşini de deszăpezire!!! Responsabilii stau la căldură!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Deşi meteorologii au anunţat de zile bune, ninsori în toata ţara, incluisv în vest, se pare că autorităţile timişorene au uitat de acest fapt sau au fost mult mai preocupate de alegerile din data de 9 decembrie.

În această dimineaţă, şoferii timişoreni au avut parte de o surpriză mai puţin fericită: deşi carosabilul era încărcat cu  zăpadă, nici o maşină de deszăpezire nu a fost prezentă pe străzile Timişoarei, circulându-se astfel cu viteze de 5 km/h.

Şoferii au fost revoltaţi de lipsa maşinilor de deszăpezire, acuzând  autorităţile timişorene.

„Este inadmisibil aşa ceva, de câteva zile anunţă la televizor ninsori, iar ei nu au făcut nimic pentru a asigura o bună circulaţie”, a declarat un şofer aflat în trafic.

Având în vedere vremea rece, ne întrebăm dacă angajaţii firmei de deszăpezire cu care s-a semnat contractul, nu se află la căldură, gândindu-se cu cine să voteze, căci de străzi se pare că au uitat!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare