Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişoara se pregăteşte de vot

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Pe raza judeţului TiTimişoara se pregăteşte de vot 1miş, peste 1600 de lucrători ai Ministerului Administraţiei şi Internelor vor desfăşura activităţi specifice pentru ca alegerile parlamentare să se desfăşoare fără incidente.

 Cu ocazia alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senatului din data de 09 decembrie 2012, între orele 07.00-21.00, la nivelul judeţului sunt constituite 596 de secţii de votare în 448 de locaţii a căror pază va fi asigurată de aproximativ 1.281 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră.

 Distribuirea buletinelor de vot către secţiile de votare şi transportul acestora, după finalizarea procesului de votare, se va realiza sub paza organelor de ordine din cadrul structurilor MAI judeţene.

 La nivelul Inspectoratului de Poliţe Judeţean Timiş au fost constituite echipe operative care vor gestiona orice incident semnalat atât în municipiul Timişoara cât şi în judeţ.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare